Почетна Локалне вестиГроцка Због сумње да се прави „Винча на води“, грађани данас на јавном увиду у Гроцкој

Због сумње да се прави „Винча на води“, грађани данас на јавном увиду у Гроцкој

Присуствовали и посланици и градски одборници

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Јавна презентација планског документа “ Нацрт измена и допуна Просторног плана подручја посебне намене археолошког налазишта Бело брдо“ одржана је данас, у згради градске општине Гроцка. Презентацији су, поред мештана Винче, присуствовали и поједини народни посланици и градски одборници.

Мештани Винче, сматрају да је у току градња „Винче на води“. Њихове сумње потврдили су и народни посланици и градски одборници који су присуствовали презентацији.

Током два сата расправе, председник ГО Гроцка, Драган Пантелић покушао је да оправда документ, у већини случајева тврдећи да је у току политичка кампања опозиције против уређења приобаља.

С друге стране, било је и оних који су се упитали зашто се гради 400 станова на обали, осим ако се не гради управо Винча на води.

Председник ГО Гроцка, Драган Пантелић је, када је увидео да долази на десетине грађана као и народни посланици и градски одборници, организовао штанд СНС-а у центру Гроцке. Поред страначких војника на штанду, позвао је председник Гроцке и кључне људе (жене) из Управе ГО Гроцка, како би му дали подршку у виду аплауза.

Погледајте данашњи снимак са јавне презентације овог планског документа:

Иначе, ЈАВНА СЕДНИЦА КОМИСИЈЕ ЗА ЈАВНИ УВИД биће одржана по завршетку јавног увида, у петак 1. септембра 2023. године, са почетком у 10  часова, у згради градске општине Гроцка.

 

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар