Почетна » ЖЕНА УДАРИЛА НА СИМОНОВИЋА Мораће имовину коју је стекао да врати грађанима општине Гроцка

ЖЕНА УДАРИЛА НА СИМОНОВИЋА Мораће имовину коју је стекао да врати грађанима општине Гроцка

од admin
0 коментар

Како се наводи у најновијем саопштењу ОО Нове Србије у Гроцкој, владајућа гарнитура у општини Гроцкој на челу са СНС ом и Драгољубом Симоновићем на све начине покушава да спречи Нову Србију да учествује на локалним изборима заказаним за 24.април.

Саопштење је потписала председница ОО Нове Србије Гроцка, Весна Тасев Пекарски.

У саопштењу се наводи још да,колико се не поштује Закон о локалним изборима у општини Гроцкој и исти паушално тумачи од стране Изборне комисије је Закључак који су донели на седници Изборне комисије 19.марта. у 12 часова.

-По тумачењу већине чланова Изборне комисије у називу изборне листе поред странке не може да стоји парола.Може име и презиме али парола не сме!!Изгледа да то само не може у Гроцкој али зато у Сомбору може СПО-Сомбор у срцу, у Ивањици Нова Србија-Велимир Илић-ЗА НОВУ ИВАЊИЦУ ,у Шабцу Нова Србија-Шабац до победе али не може у Гроцкој Нова Србија –СА ВЕСНОМ ДО ПОБЕДЕ!
Страх од успеха листе коју предводим је велика и на све начине ће Драгољуб Симоновић покушати да спречи Нову Србију да учествује на изборима јер зна да ће бити процесуиран и да ће морати имовином коју је стекао у последњих пар година да врати грађанима општине Гроцка и Србије, наводи Весна Тасев Пекарски.

Можда ти се свиди

Оставите коментар