Почетна » Жени позлило док су протествовали у водоводу у Гроцкој

Жени позлило док су протествовали у водоводу у Гроцкој

Температурни колапс

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Данас у поподневним часовима, мештани Виноградске улице из Гроцке дошли су до предузећа ЈП „Водовод и канализација“ Гроцка, како би изразили протест због константне несташице воде.

Према снимку до којег је дошао Жиг инфо, директорка водовода Драгана Вујовић је мештане упутила у техничку службу, како би са њима решили проблем. Вујовићка није могла да прими грађане јер, према њеним речима, има важан састанак са „људима из града“.

Затим је „на протестанте“ наишао Мирослав Вујић, један од шефова техничке службе. Приликом расправе са Вујићем, једној од мештанки је позлило и изгубила је свест. Брзом интервенцијом радница водовода које су водом из апарата за воду, „попрскали“ мештанку и донели јој „шећер и воду“ , мештанки је било боље.

Највише замерки Мирославу Вујићи, шефу техничке службе, изнето је са аргументом да они (напредњаци) на власти у Гроцкој су 15. година и да ништа није урађено за водоснадбевање, тачније „да ни један бунар није ископан за последњих 10 година“.

БРУКА И СРАМОТА Како је власт финансирала бунар са 5, 5 милиона динара у Гроцкој који је донео више штете него користи!(ВИДЕО)

Иначе, мештанима Гроцке се већ дуже пласира прича о прикључењу насеља на регионални водовод Макиш – Младеновац, међутим датум прикључка се стално одлаже. Према најновијим речима руководства водовода у Гроцкој сада је препрека „оптика“ која није постављена.

А да протести мештана знају да донесу резултате, можда најбоље говори чињеница да су мештани након протеста добили воду. Додуше са смањеним притиском, али је бар има.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар