Почетна » КУЛМИНИРАО РАСЦЕП СНС-А У ЗУЦУ Манце прешао у СПС

КУЛМИНИРАО РАСЦЕП СНС-А У ЗУЦУ Манце прешао у СПС

од admin
0 коментар

Здравко Ђорђевић Манце, један од главних носилаца победе  СНС-а на прошлим изборима у вождоваћком насељу Зуце, јуче је приступио СПС-у.

Синоћ је СПС организовао промоцију своје партије у Зуцу и представио план за изборну кампању. Састанку је присуствовало 70 људи, што је према речима људи из ове странке јако велики број и да су том бројком презадовољни.

Окупљени су обавештени и о томе да це бивши председник МЗ Зуце Здравко Ђорђевић, бити на листи одборника и то међу првих 6, што су окупљени поздравили аплаузима.

Како је истакао за Жиг Инфо, Манце излази на изборе првенствено са жељом да на подавалском делу не победи СНС и тиранија Александра Савића. Ђорђевић још тврди да не сумња у победу, али није сигуран колика ће она бити. 

-Излази на изборе како би село Зуце али и остала подавалска села кренула у развој, каже Ђорђевић за Жиг Инфо

Подсетимо се, Месна заједница Зуце последњих годину  дана, поред свих осталих, имала је  и један нетипичан проблем. Наиме, у Зуцама влада СНС, али месни oдбор СНС је тих дана био  у расулу и поделио се на две струје. На крају је резултирало да многи чланови СНС а из Зуца  на челу са Ђорђевићем пређу у СПС.

ВИШЕ О РАСКОЛУ-ОВДЕ!

 

За Жиг Инфо:

Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар