Почетна Локалне вести НАЈТУЖНИЈИ „ГОСТ“ ЈЕ ЗАПРАВО ПРАВИ СРЕЋКОВИЋ Керић Жика је мали „преварант“, а има и саучесника

НАЈТУЖНИЈИ „ГОСТ“ ЈЕ ЗАПРАВО ПРАВИ СРЕЋКОВИЋ Керић Жика је мали „преварант“, а има и саучесника

од admin
0 коментар

Прича о псићу којег је конобар пустио у кафић да се угреје, растужила је многа срца. Међутим, након „Блицове“ посете кафићу, сазнали смо да је Жика, како га тамо зову, заправо једна весела и срећна куца.

Након писања „Блица“ о куци са најтужнијим очима, која се од дебелог минуса сакрила у један локал у Београду, у редакцију су се јављали читаоци са жељом да Жику удоме.

Наши репортери обишли су данас кафић са намером да и сами помогну у Жикином удомљавању. Међутим, на самом улазу у локал смо схватили да овај пас води један безбрижан и миран живот.

– Кога да удомите? Жику?? Нема шансе, он је наш мезимац годинама! – одмах су рекли запослени у кафићу.

Novinarka

Новинарка „Блица“ са срећним куцама

А Жика, лежи и одмара. Спокојан и поприлично ухрањен, спава тик уз шанк. Одмах до њега спава још једна куца необичних шара.

– То је Хијена! Њих двоје су стално заједно – објаснили су нам присутни.

Из дубоког сна, Жику смо једва пробудили. Онако поспан, само је пружио главу да се мази. Његова другарица Хијена је такође устала и стала у ред за порцију чешкања.

Иако су и Жика и Хијена луталице, ова два пса миљеници су локала. Ту добијају своје редовне оброке, сви их мазе и пазе, а и увек имају место где им је топло.

И по радосном махању њихових репића – то је све што им је потребно.

Ипак, не треба заборавити да су ово двоје ретки који имају склониште од зиме, па тако нека Жика буде свима на уму када сретну промрзлог пса ових дана и пруже му уточиште баш као што се особље кафића брине овом двојцу.

Андриана Јанковић   Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар