Почетна » НАПРЕДЊАК У ЦРКВЕНОЈ МАНТИЈИ И ДИРЕКТОРКА СУМЊИВОГ МОРАЛА

НАПРЕДЊАК У ЦРКВЕНОЈ МАНТИЈИ И ДИРЕКТОРКА СУМЊИВОГ МОРАЛА

од admin
0 коментар

Стеван Јурић, бачкопаланачки вероучитељ и високи функционер Двери уме да промени мантију, али ћуд никад.

Од 2012. године, Двери у Бачкој паланци представљају кључну полугу напредњака, најпре као коалициони партнер а данас као машина за разводњавање гласова . За узврат, од напредњака добио је место вероучитеља у Гимназији „20. октобар“ иако није завршио Богословију. А његова блиска пријатељица Тамара Антић, наставница Биологије у истој школи добила је место директора те школе.

На часовима Биологије, уместо да предаје градиво својим ученицима, делила је и читала пропагандни материјал напредњака, на којима је неосновано оптуживала политићке противнике за тешки криминал, због чега никад није одговарала. О бахатости Тамаре Антић и њеног блиског пријатеља Стевана Јурића сведочи и свакодневно насиље над ученицима, као што су отимање приватних предмета, кршење правилника и статута школе и разни други облици физичког и психичког насиља.

Где Антићка уђе ту памет не расте, казу ученици. Данас контроверзни пар Јуриц-Антић иде на луксузна путовања о трошку школе, и нико им не може ништа јер их напредњаци штите. Чак то и не крију, што се мозе видети из приложених слика на фејсбуку. Није чудо што се прича по кулоарима да им прети хапшење, када су својим понашањем искомпромитовали не само себе, већ своје налогодавце из СНС који хоће да их пусте низ воду.

Директорка је чак дозволила Биљани Радовић, наводном психологу да на часовима психологије заговара и промовише пушење марихуане. Колико ли је то наплатила?

Наставиће се…

За Жиг Инфо:
Арпад Нађ

Можда ти се свиди

Оставите коментар