Почетна » ПАНИКА У БОРУ: У аутомобилу су нашли нешто што је ЦЕО ГРАД шокирало! (ФОТО)

ПАНИКА У БОРУ: У аутомобилу су нашли нешто што је ЦЕО ГРАД шокирало! (ФОТО)

од admin
0 коментар

На лице места хитно су изашли поред полицајаца и представници борског Зоо врта као и члан горске Службе спасавања Србије

Пуна три сата трајало је извлачење змије из аутомобила који је био паркиран код агенције “Астер”, која се налази недалеко од обданишта “Бамби” и градског шеталишта у Бору.

Змију на аутомобилу уочили су грађани, који су позвали полицију. На лице места убрзо су стигли и представници борског Зоо врта и члан горске Службе спасавања Србије и члан чете за спашавање при РТБ Дејан Богдановић Кека који је хватаљком измамио змију напоље из аутомобила.

– Змија се сакрила код браника и покушала да уђе у гепек. После извесног времена тражења где се сакрио смук, хватаљком сам га извукао из аута. Змија је била уплашена и агресивна, и чим смо је извадили, одмах смо је сместили у корпу за змије и склонили – рекао је Богдановић.

Foto: Wikimedia/U.S. Fish and Wildlife Service Headquarters

Реч је о смуку дужине око метар, за којег није познато како се нашао у аутомобилу у граду. Змија је након хватања пуштена у природу.

– Апелујем на грађане да ако примете змију у граду одмах и позову полицију, и да их не убијају, јер је реч о заштићеним врстама – рекла је Мирјана Марић, в.д. директора борског Зоолошког врта.

Д. С.  Телеграф

Можда ти се свиди

Оставите коментар