Почетна Локалне вести Продао девојку за лаптоп и 100 евра

Продао девојку за лаптоп и 100 евра

од admin
0 коментар

Саша Б. (41) из Качарева приведен због сумње да је подводио Анђелу С. (22) из Крушевца. Случај пријавио младић који је купио девојку

ПРИПАДНИЦИ Министарства унутрашњих послова привели су Сашу Б. (41) из Качарева, због сумње да је подводио Анђелу С. (22) из Крушевца. На терет му се ставља кривично дело трговина људима.

Сумња се да је Саша Б. од јуна до краја октобра 2013. године девојку држао заточену у кући, да јој је претио, а да јој је претходно узео све личне исправе. Претпоставља се и да ју је сексуално злостављао, подводио другим мушкарцима по Качареву и околини. На крају ју је, ради брака, како смо сазнали у полицији, продао једном мушкарцу у Банатском Новом Селу за сто евра и лаптоп.

Наводно, девојка је и после овакве удаје морала да се јавља Саши, али и да повремено долази код њега да преспава. Када се пожалила „мужу“ на шта је принуђена, он је све пријавио полицији.

Осумњичени је у среду приведен на саслушање у Више јавно тужилаштво у Панчеву и задржан је у притвору.

Репортери „Новости“ били су у среду у Качареву у кући Саше Б. У приземници, која има само собу и кухињу, затекли смо његову супругу, Јулијану Б. (38). Она је са Сашом у браку 14 година и имају три сина. Срдачно нас је дочекала. Тврди да је њен супруг потпуно невин и да нема говора да је подводио Анђелу С. и на крају је продао због удаје.

– Анђелу је мој син из првог брака Стеван (23) упознао преко „Фејсбука“ и довео је у јуну 2013. године да живи код нас – прича нам Јулијана. – Лепо су се слагали, излазили… Стеван је хтео и да се формално венчају. Све је било у реду док његов друг из Београда није позвао и испричао да Анђела има дете и да су је подводили по Београду. Стеван се после тога разбеснео. Анђела је све порицала, да би на крају признала.

Како објашњава, њен син је потом отишао за Београд, а Анђела их је молила да остане.

– Причала је да јој је лепо са нама и да нема где да оде. Ми смо се сажалили на њене сузе – прича Јулијана. – Рекла нам је и да је трудна са Стеваном. После смо схватили да нас је слагала.

Почетком августа, прича Јулијана, Анђела је почела да се забавља са Сашиним другом, Македонцем Николом Р.

– Анђела је рекла да јој се он свиђа. Двадесетак дана су се забављали и она је отишла да живи код њега – присећа се Јулијана. – Често су нам долазили у госте. Анђела је свраћала и сама да види децу и на кафу. Николи је то изгледа сметало, јер се вероватно плашио да ће она ту да сретне мог сина Стевана.

Јулијана тврди и да је неколико пута у гостима код њих Никола физички напао Анђелу, а она и Саша су их раздвајали. Саша му је једном приликом чак одузео бејзбол палицу.

Саша Б.

– После задње свађе, Анђела се ипак вратила Николи, а код мене је оставила личну карту и решење за дизање социјалне помоћи. Рекла ми је да Никола не треба да зна за те паре. Слала их је ћеркици која живи са бабом у Крушевцу – тврди Јулијана. – Код нас су јој остали још и новчаник и наочаре.

Последњи пут су се, како прича Јулијана, чули у октобру 2013. године, када је Анђела требало да причува децу како би Јулијана отишла код доктора. Међутим, није се појавила, а Никола је онда назвао и рекао да је Анђела побегла и украла му новац.

– Отишли смо у Банатско Ново Село и видели да су њене ствари у кући. То нам је било чудно – прича Јулијана. – Мислили смо појавиће се код нас, јер су јој остала документа. Од тада нисмо имали никакав контакт са њима.

Јулијана каже да су им 13.11.2013. на врата дошла два полицијска инспектора.

„Младожења“ Никола Р.

– Рекли су да је Никола пријавио Сашу да је подводио Анђелу и да је купио за новац и лаптоп. Питали су где је соба у којој је Саша држао затворену – прича Јулијана. – Није тачно да смо је присилно држали, нисмо имали простора за то. Са мном је ишла у продавницу, па да је тако могла је да вришти и бежи.

Јулијана нам показује где су на развученој угаоној гарнитури спавале она, Анђела и два млађа сина Тома и Бошко, а Саша и старији син Данијел у креветима на спрат.

– Мислим да се Никола свети, јер је Саша бранио Анђелу. И ако је тачно да је купио за новац и лаптоп, зашто онда и Никола није у притвору – пита се Јулијана. – Зашто полиција није одмах ухапсила Сашу, већ после годину и по дана. Тужићемо их све. Ово је огромна брука за нас.

И СТЕВАН У ПРИТВОРУ

ЈУЛИЈАНА прича и да је њен најстарији син Стеван у притвору у Београду. Каже да он нема појма шта се десило са Сашом.

– Притворен је јер је возио ауто без дозволе, а није се одазивао позивима суда због тог прекршаја, надајући се да ће застарети – каже Јулијана.

С. Ј. МАТИЋ     Новости

Можда ти се свиди

Оставите коментар