Почетна Локалне вести СЕКС УЖИВО У КРАГУЈЕВЦУ Затечени смо, неко нам је упао у програм

СЕКС УЖИВО У КРАГУЈЕВЦУ Затечени смо, неко нам је упао у програм

од admin
0 коментар

Уместо народне музике, слушаоци Радија “Центар” у Крагујевцу су у ноћи између суботе и недеље имали на располагању „секс-шоу“ уживо. Главна уредница поменутог радија тврди да „у студију није било никога у то време, јер се цео програм пуштао преко компјутера“.

– И ми смо затечени овим што се десило, а у студију немамо ни микрофон. Могуће је да се неко умешао у нашу фреквенцију и да је тако пустио „свој програм“. Преслушали смо снимак програма и тога није било у нашој матрици. Зато верујемо да је неко успео да уђе у нашу фреквенцију. Ми смо озбиљна станица и до сада нам се то није десило. Пуштамо музику, рекламе, али секс уживо не. Иначе, ја сам уредник и знам где сам била, код куће са децом. Имам богиње. А чије се уживање чуло, стварно нисам упућена – каже Маја Миливојевић, главна уредница радија „Центар“.

Како кажу стручњаци за радио-фреквенције, као и радио-аматери, „помоћу модерне технологије данас је могуће да се уради свашта, па и да се упадне на фреквенцију нечије радио-станице и да се преко ње пушта лични програм“.

Таксиста из Крагујевца Слободан Милојевић за „Блиц“ је испричао да је чуо еротски радио програм док је возио странке.

\

Таксиста Слободан Милојевић
– Ми возачи смо се окупили и слушали цео перформанс. Око двадесет минута су сви у Крагујевцу, који су били на правој фреквенцији, слушали секс уживо. Смеха је било и у оближњој продавници брзе хране и у киоску – рекао је таксиста.

Небојша Радишић    Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар