Почетна » СЛОБОДАН ИЗ ДРАГАЧЕВА ЈЕ 45 ГОДИНА ВОЗИО АУТО БЕЗ ДОЗВОЛЕ, САДА ЈЕ ПЛАТИО КАЗНУ ОД 125.000 ДИНАРА: Пошао супрузи да запали свећу, а онда га је зауставио саобраћајац! Написали му пријаву, али је реакција суда све НАСМЕЈАЛА!

СЛОБОДАН ИЗ ДРАГАЧЕВА ЈЕ 45 ГОДИНА ВОЗИО АУТО БЕЗ ДОЗВОЛЕ, САДА ЈЕ ПЛАТИО КАЗНУ ОД 125.000 ДИНАРА: Пошао супрузи да запали свећу, а онда га је зауставио саобраћајац! Написали му пријаву, али је реакција суда све НАСМЕЈАЛА!

од admin
0 коментар

Слободан Бугарчић из Драгачева платио је казну од 125.000 динара јер је пуних 45 година возио без дозволе приватни и службени аутомобил.

Он је прошле године ухваћен у рутинској контроли само неколико месеци пред пензију, а кажњен је и одузимањем дозволе коју никада није ни имао.

„Лично сам довезао фићу од Приштине до Гуче, без возачке дозволе. Ишао сам и на море, не знам где све нисам ишао, никада нисам направио прекршај“, рекао је Слободан.

Међутим, рука закона стигла да је прошле године и то само неколико месеци пред пензију.

„Пошао сам да запалим свећу супрузи на гробљу. Била је ту општа контрола, да сам знао да је ту контрола отишао бих околним путем, међутим било је касно. Саобраћајац ми је тражио саобраћајну и возачку, ја сам му дао само саобраћајну, а возачку сам рекао да немам, нити сам је икада имао. Замолио сам га да ми не пише пријаву и да ћу одмах ујутру да продам аутомобил, што и јесам урадио, али нажалост пријаву је морао да напише“, искрен је Слободан.

Полицајац је поступио по закону, али је суд донео помало чудну одлуку.

„Добио сам решење у којем пише да ми између осталог одузимају дозволу коју ни немам. Једном сам надрљао и платио сам све оно што сам до тада радио непоштено“, додао је он.

Родбина и мештани Драгачева нису веровали да Слободан никада није закорачио у ауто-школу и да није полагао возачки.

Курир.рс/ТВ Прва

Можда ти се свиди

Оставите коментар