Почетна » Српски сабор Заветници Гро Зрењанин осуђује тренутну власт која спроводи срамну диктатуру у општини Сечањ

Српски сабор Заветници Гро Зрењанин осуђује тренутну власт која спроводи срамну диктатуру у општини Сечањ

од admin
0 коментар

Српски сабор Заветници Гро Зрењанин издали су саопштење у којем су осудили стање у општињи Сечањ.

-У протеклом периоду сведоци смо да нам се по националним телевизијама причају бајке о неком бољем животу, о порасту БДП-а о отварању нових радних места, о смањењу стопе корупције и криминала.Ми постављамо конкретно питање, шта се дешава када се ради о Председнику једне општине у Средњебанатском округу који не скрива свој бахати зивот,шта више он се поноси њиме, да ли је то та смањена стопа корупције и незапослености?

Господин Предраг Милошевић Караси је познат по свом бахатом и раскалашном животу, познат је по пороцима и познат је да је својом не тако стручном политиком потрошио скоро три стотине милиона динара из буџета ове мале и не тако развијене општине, што је и утврдила Државна ревизорска инспекција.

Ми постављамо питање надлежним државним органима и институцијама како је могуће да такав човек још увек води ову општину, како је могуће да он није процесуиран и приведен правди због својих не дела?

Да би се запослили као радник обезбеђења у јавној установи треба нам папир из суда, односно уверење да се види да нисмо кривично гоњени и да се против нас тренутно не води кривични поступак,а председник једне општине који има иза себе кривичне пријаве још увек неометано обавља своју дужност и за то прима плату, постављамо питање како је то могуће?

Да ли ми заиста живимо у једној правној држави као сто нам се сваки дан прича на телевизији или је то једноставно једна велика демагогија?

Ми из Српског сабора Заветници ГрО Зрењанин и из Народног слободарског покрета општине Сечањ, захтевамо да се надлежни органи огласе поводом случаја господина Карасија и да се проневера буџетских средстава третира по закону и уставу Републике Србије.Тражимо да нема заштићених особа од руке правде, тражимо да сви пред правдом и судом будемо једнаки, па што се у народу казе, “ Ком опанци а ком обојци „, наводи се у том саопштењу.

Можда ти се свиди

Оставите коментар