Почетна » УДАРНЕ ПЕСНИЦЕ Перјанице напредњака у Војводини

УДАРНЕ ПЕСНИЦЕ Перјанице напредњака у Војводини

од admin
0 коментар

Вишекруна и Егић су ударне песнице напредњачког режима у Војводини. Док први ради за Вучића други ради за Вучевића.

Слике до којих је дошао Жиг Инфо потврђују приче нашег извора из СНС да се Егић и Вишекруна друже и сарађују, те да је захваљујући тој сарадњи Егић постављен, прво за начелника Урбанизма у Новом Саду, а пре неки дан и за директора Градског Зеленила Нови Сад.

Данас овај двојац хара Новим Садом и главни су оперативци СНС-а. Милош Егић је Вучевићу давао 200 евра месечно за рад странке 2011 и 2012. Експресно је дипломирао. Отац “бизнисмен” из Крајине који направио неколико тржних центара Лупус. Цинкарио за ДС јер је брат Срђан био директор Слободне зоне Нови Сад испред ДС-а, а данас је испред ДС-а директор Дечијег села СР. Каменица. Био је и покрајински посланик ДС-а, исто са “експресном” дипломом.
Као омладинац Срђан је био у ЈУЛ-у, а данас се представља као доктор и предаје као професор на једном од многобројних приватних факултета. Милошу је 2011. било прво политичко ангажовање. Био је миран ,тих и повучен,

ДАЈ НЕКОМЕ ВЛАСТ ПА ЋЕШ ВИДЕТИ КАКАВ ЈЕ

Данас је Милош бахат, дере се и малтретира људе у општинским одборима Темерин и Бачка Паланка, где је био постављен за шефа Изборног штаба, а недавно је изабран и за члана Извршног одбора СНС-а. До постављења за директора Градског зеленила био је, ни мање ни више,  начелник је Урбанизма у Новом Саду. Свуда иде са црним џипом и изиграва снажног и опасног момка који прети и избацује непослушне чланове из странке. Вокабулар сиромашан и уличарски, као да није ни видео зграду факултета који је “завршио”. Дошао у Нови Сад из Лике. У Градском одбору је председник Савета за избегла и расељена лица.

Како су медији писали о платама и помоћницима , рекордер је Милош Егић, начелник Управе за урбанизам коме помаже чак десет људи: један заменик и чак девет помоћника. Њихове плате су од 76.000 до 95.000 динара. Оца му у Новом Саду сви презиру и зато не раде локали у Тржним центрима Лупус. Милош је данас десна рука Вучевићу . Први пут се учланио у странку пре 3 године, не зна ништа о политици. Његов брат Срђан Егић је молио све редом напредњаке да 2012 године пређе из ДС у СНС када се власт у граду променила само да остане директор Слободне зоне, коју је добила Нова Србија по коалиционом споразуму.

Премијеров човек летећи Холанђанин

Ђорђе Вишекруна је по много чему контраверзна личност која у једном тренутку напада а у другом брани премијера, све у зависности од ситуације. То се најбоље илуструје по његовим текстовима објављеним у бројним магазинима и недељнику Афера у последњих неколико година, као и недавним текстом у Куриру где је означен као члан Првог изборног штаба СНС и вођа СНС ботова.

Вишекруна стварно претерује хвалећи свог шефа на интернету и новинама и истичући његове, наводне, велике успехе . Он се често и физички обрачунава са онима који нападају Вучића. Вишекруна је по војвођанским општинама сплео такву мрежу доушника, информатора и сарадника да готово да нико ништа о Вучићу не сме ни да помисли, а да он то и не сазна.
Тако „верног и оданог сарадника“ сваки премијер би пожелео. Међутим, и највернији пас понекад се отргне са ланца, тако да Вишекруна нештедимице лута по свету од Аљаске до Аустралије и ужива у свему што слободан живот ван земље Србије може пружити. Слике са скупих путовање ставља на свој фејсбук профил.

Попут Петра Панића Пане који непромишљено се хвали са Вучићевим сликама. Наш народ живи толико сиромасним животом да доживљава оне који имају пара за авионску карту до Амстердама као највеће лопове, лажове и преваранте не схватајући да је то у свету сасвим нормално.

Вучић је Вишекруну преотео од Бојана Пајтића као најперспективнијег кадра у току 2011. док је био координатор Фонда за капитална улагања Војводине. Вишекруна је премијеров кадар од поверења који је у кампањи 2011. и 2012. године био директно везан за Александра Вучића као председник одбора за медије Градског одбора СНС у Новом Саду и члан Покрајинског изборног штаба за Војводину.

Заједно са адвокатом Владимиром Цвијаном је фингирао сукоб у оквиру СНС-а, како би се Вучић отарасио незадовољних напредњака. Вишекруна је, по свему судећи, добио нову улогу и у изборима 2016 где тренутно води промотивне профиле Александра Вучића на фејсбуку. Након публикације “Победник 2012” тренутно на премијеровим промотивним страницама прикупља јавно материјал за публикацију “Победник 2016”.

Поменуту публикацију у којој велича лик и дело садашњег премијера Србије , Вишекруна је представљао на међународним конференцијама у Амстердаму и Лондону крајем прошле и почетком ове године. Вишекруна је Вучићу оно што је Владимир Дедијер био Титу. У поменутој публикацији у коју је Жиг Инфо имао увид као и фејсбук промотивним профилима Александра Вучића , Вишекруна као администратор ништа не лаже само тако вешто манипулише са стварним чињеницама градећи неку његову стварност која постаје далеко стварнија и пријемчивија и од истине саме.

На његовом фејсбук профилу смо пронашли фотографије из куће Николе Сандуловића настале пре неколико месеци. Подсетићемо, Сандуловић се представља као Вучићев противник. Такође, Вишекруна је боравио у Лондону у време Сандуловићевог наводног напада на премијера, на Лондонској школи економије у новембру 2014. Вишекруна је обишао бројне међународне конференције од Берлина, Париза, Мадрида на којима је хвалио Александра Вучића док у домаћој јавности у исто време по потреби учествује у нападима на Вучића, до те мере да је у току 2013. чак био привођен због наводних претњи смрћу Александру Вучићу што је била ударна вест у свим медијима, да би данас поново посећивао Вучића и био ударна песница кампање и највећи млади лидер кампање који обилази војвођанске општине са само једном реченицом: “Живео Вучић, живео премијер Вучић”.

Вучић га је наградио луксузним животом и бројним путовањима о којима већина грађана Србије може само да сања. Пошто је био најближи сарадник Владимира Цвијана кога је Вучић сместио на релацији Швајцарска – САД, вероватно ће и Вишекруна након неког успешно извршеног задатка попут свог пријатеља Цвијана завршити на некој егзотичној дестинацији, где ће вероватно и заједно са њим наставити да ради за Вучића. Крајње је време да се овај Вучићев хагиограф појави или у Фарми или у Паровима и тако задовољи своју глад да буде у центру пажње. Онда ће моћи по цео дан јавности да саопштава хвалоспеве о Премијеровим великим подвизима и у ретким тренуцима одмора пише хагиографије Светом Вучићу. Вучић и Вишекруна су најбоље осетили како је наш мали човек гладан великих сензација, тако да је на Вучићевим интернет презентацијама све сензационално ,све генијално, све први пут у историји , све најтријумфалније све највеће. Од отварања лифта до фарбања белих линија на сеоском путу.

Да је жив и сам барон Минхаузен и гроф Каљостро и гроф Сен Жермен би се постидели од ове двојице и у њима би нашли велику конкуренцију открива наш извор из СНС-а.

За Жиг Инфо:
Арпад Нађ

Можда ти се свиди

Оставите коментар