Почетна » УЖАС У ШКОЛСКОМ ДВОРИШТУ: Стафорд изуједао петнаестогодишњака

УЖАС У ШКОЛСКОМ ДВОРИШТУ: Стафорд изуједао петнаестогодишњака

од admin
0 коментар

Никола Б. 15 кога је напао и изуједао амерички стафорд у школском дворишту, опоравља се од напада у смедеревској Болници „Свети Лука“

МЕДЕРЕВО – Никола Б. 15 кога је напао и изуједао амерички стафорд у школском дворишту, опоравља се од напада у смедеревској Болници „Свети Лука“. Срећом, његове повреде нису тешке, и сутра ће изаћи из болнице. Пас је у прихватлишту, и не зна се његово порекло.

Напад на дечака догодио се у недељу после подне, око 17,30 часова у дворишту ОШ „Бранко Радичевић“ где је Никола био са двојицом другова.

– Стафорд је скочио на Николу, а он га је најпре одгурнуо у покушају да се одбрани. Тада је пас почео да га уједа по руци и ногама. Има око 30 –сетак угриза, каже Николин рођени брат Миљан 20.

Брат наводи да је напад трајао десетак минута, и да је дечак у једном трентуку успео да се отргне, али је пас јурнуо за њим.

– Тада су наишла два човека, и отерали су пса моткама. Друг је позвао Хитну помоћ, а ми смо сазнали тек око 20 часова, када су нас звали из полиције, каже Миљан који са братом живи код баке, јер су им родитељи у иностранству.

Према његовим речима, комунална полиција успела је да ухвати пса сат времена након напада.

– Чули смо да је напао још једног човека и да је два пса на улици задавио, тврди брат повређеног дечака.

Комунална полиција је, према његовим речима, утврдила да стафорд није чипован, и не зна се ко је власник пса.

Ј.И.   Новости

Можда ти се свиди

Оставите коментар