Почетна » ХВАЛА НА ПОВЕРЕЊУ ! СА ВЕСНОМ ДО ПОБЕДЕ !

ХВАЛА НА ПОВЕРЕЊУ ! СА ВЕСНОМ ДО ПОБЕДЕ !

од admin
0 коментар

Поштовани суграђани !
Драге комшије !

Позивамо вас да изађете 24.Априла на изборе и да подржите на општинским изборима листу под редним бројем 8 под називом НОВА СРБИЈА-ВЕСНА ТАСЕВ ПЕКАРСКИ и да на тај начин помогнете свргавању једног безкрупулозног, бахатог и надасве криминалног, локалног режима.

Одборници са листе број 8 НОВА СРБИЈА-ВЕСНА ТАСЕВ ПЕКАРСКИ ће се свим силама борити да зауставе економску девастацију општине. Искоренићемо бахатост коју је у политички живот унела гарнитура локалних напредњака предвођена нај бахатијим међу њима, Дргољубом Симоновићем.

Пред нама је период у коме морамо вратити и поново реорганизовати предузећа које је локални напредњачки режим свесно уништавао све док га није поклонио својим „странцима“. Имовина уништених предузећа је буд зашто распродата а поједине ствари су завршиле у њиховом приватном власништву.
Одборници на локалној листи под редним бројем 8 НОВА СРБИЈА-ВЕСНА ТАСЕВ ПЕКАРСКИ ће се заложити да се преиспитају све новчане трансакције и да се поднесу пријаве против свих оних за које се утврди да су починили кривична дела. Искористићемо извештај Државне ревизорске инспекције која је само за 2014.год. на 145 страна пронашла и описала неправилности за ту годину.

У колико нисте задовољни досадашњим радом општинске власти, у колико сте имали непријатних искустава приликом покушаја да завршите послове у општини, у колико су вам тражили одређене против услуге да би сте остварили своја права, у колико сте давали новац било коме од функционера, у недељу 24. Априла изађите и казните их тако што ћете заокружити бр. 8 а одборници са листе НОВА СРБИЈА – ВЕСНА ТАСЕВ ПЕКАРСКИ ће знати како да такве ствари истражи и одговорне процесуира.

ХВАЛА НА ПОВЕРЕЊУ !
СА ВЕСНОМ ДО ПОБЕДЕ !

Можда ти се свиди

Оставите коментар