Почетна » ГОРАНА НЕМА ВИШЕ ОД 24 САТА Полиција и даље интензивно трага за суровим ТРОСТРУКИМ УБИЦОМ ИЗ НОВОГ САДА

ГОРАНА НЕМА ВИШЕ ОД 24 САТА Полиција и даље интензивно трага за суровим ТРОСТРУКИМ УБИЦОМ ИЗ НОВОГ САДА

од admin
0 коментар

 Како сазнајемо, упркос свим полицијским напорима и блокадом Новог Сада током готово целог јучерашњег дана, Јанковић још није пронађен. Нови Сад су јуче надлетали и полицијски хеликоптери, а министар полиције Небојша Стефановић изјавио је јуче да постоје одређене индиције о Јанковићевом кретању и да се очекује да он ускоро буде ухапшен.

Интензивна потрага за троструким убицом, чији је бруталан злочин јуче шокирао Новосађане, али и целу Србију, и даље је у току.

Да злочин буде још језивији, то је урадио пред Мирјанином и његовом малолетном децом!

Њихов старији син (10) је, након што је Јанковић побегао из куће позвао ујака и рекао му да је његов отац убио његову маму, бабу и деду.

Брат убијене Мирјане и ујака несрећних дечака одмах је одјурио до куће Пајића и затекао крв и страховит призор. Он је позвао полицију која је после пар минута стигла на лице места.

Подсетимо, Мирјана је пре само две недеље пријавила свог супруга због насиља у породици, а имао је и пријаву због нелегалног држања оружја. У браку су имају два сина, узраста 10 и три године.

Прве информације говоре да је до крвавог пира дошло због љубоморе. Горан је веровато да Мирјана има другог мушкарца. Он иначе ради као вулканизер. Мирјана и Горан су се неколико пута растајали јер је он био насилан према њој.

Како причају комшије породице Пајић она се недавно вратила у породичну кућу својих родитеља где је јуче и убијена.

З. Чонкаш  Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар

16 − two =