Почетна » СТРАВИЧАН СУДАР КОД ЛОЗНИЦЕ Шлепер пун угља ударио у камион пекаре из Гроцке, на лицу места погинула оба возача

СТРАВИЧАН СУДАР КОД ЛОЗНИЦЕ Шлепер пун угља ударио у камион пекаре из Гроцке, на лицу места погинула оба возача

од admin
0 коментар

Два возача камиона погинула су јутрос у директном судару који се догодио у Липничком Шору код Лознице, на магистралном путу према Шапцу.

У тешкој саобраћајној незгоди на лицу места преминуо је Д. К. (50) из Липничког Шора, који је у шлеперу превозио угаљ, док је у мањем камиону пекаре „АС браћа Станковић“ из Гроцке настрадао Р. С. (51) из Орашца код Шапца.

Мештани кажу да се несрећа десила око пола шест (5.30) и да се чуо страховит прасак. Шлепер са угљем, који се кретао из правца Лознице према Шапцу, слетео је у канал и завршио у пољу кукуруза, док је из супротног смера ишао камион пун хлеба.

Фото: С. Пајић / РАС Србија

– Пришао сам прво камиону с хлебом и видео да возач не даје знаке живота. Возач шлепера, такође, на месту је подлегао повредама. Призор је био стравичан, а ватрогасци су се мучили више од пола сата да из смрсканих кабина извуку унесрећене. Хитна помоћ је стигла, али су могли само да констатују смрт – каже један од очевидаца.

Фото: С. Пајић / РАС Србија

Полиција је више од два сата затворила део пута између центра Липничког Шора и Јелава, а саобраћај је преусмераван алтернативним правцима према Дрини и преко Јадранске Лешнице.

Како је потврђено у лозничком Тужилаштву, после увиђаја који је урађен, истрага ће утврдити шта је узрок ове несреће.

 

С. Пајић, Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар

13 − 5 =