Почетна » ПОНОВО НАПАДНУТ МИЛАН ЈОВАНОВИЋ! Након што су му запалили кућу, вечерас су му ушли у стан!

ПОНОВО НАПАДНУТ МИЛАН ЈОВАНОВИЋ! Након што су му запалили кућу, вечерас су му ушли у стан!

од admin
0 коментар

Вечерас око 20 часова, поново је нападнут новинар нашег портала Милан Јовановић. Наиме, за сада непозната лица покушала су преко терасе да уђу у привремени смештај Јовановића на Бановом брду, где је смештен са супругом након што му је запаљена породична кућа у Врчину.

Како Јовановић каже, непозната лица су разбила стакло на вратима од терасе и покушала су да уђу у стан. Јовановић је остао прибран и од супруге затражио, тачније повикао да му дода пиштољ. У том тренутку нападачи су се уплашили и побегли.

Полиција је на лицу места и врши увиђај, а колега Јовановић је видно уплашен јер ово је други напад на њега у току овог месеца. Подсетимо се, 12. децембра у раним јутарњим сатима, у улици Гробљанској у Врчину, изгорела је кућа Милана Јовановића, дописника и сарадника Жиг Инфо. Како се испоставило, пожар јесте подметнут а налогодавац није пронађен. Раније 9. октобра, у раним часовима нападнут је и главни и одговорни уредник Жељко Маторчевић коме су нанете тешке телесне повреде, случај и даље није решен.

Ускоро опширније…

ЕЖИ

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар