Почетна » Силеџија Контић је директор фирме која је основала “Маxбет”

Силеџија Контић је директор фирме која је основала “Маxбет”

од admin
0 коментар

 Законски заступник, односно директор фирме “Доо Ју Кријкос за унутрашњу и спољну трговину, услуге и угоститељство Нови Сад”, како је пуно име фирме у оквиру које послује “Маxбет”, јесте Иван Контић, насилник који је пре три недеље брутално претукао двадесетосмогодишњег младића, сломио му обе руке док је жртва била у несвести.

Компанија Маxбет, како стоји на њиховом званичном сајту, настала је 1997. године под именом “ЈуКријкос” у Зрењанину. Онда је 2008. године добила ново име “Маxбет”, и преселила се у Нови Сад. Данас је компанија, која, како стоји на њиховом сајту, послује у Србији, али и у БиХ, Црној Гори и од скора у Африци.

Подсећања ради, снимак бруталног пребијања младића доспео је у јавност пре два дана, а на њему се види како младић брутално пребија другог младића, а потом му, док је жртва у несвести, ломи обе руке. Полиција је јуче саопштила да ради на расветљавању случаја пребијања двадесетосмогодишњег младића, од тренутка када је овај догађај пријављен.

 

МУП је навео и да су истог момента о свему обавестили надлежно тужилаштво, као и да су до сада обавили разговоре са оштећеним, али и са више лица који су те вечери били присутни на месту догађаја. МУП је нешто раније саопштио да интензивно трагају за Иваном Контићем, који је жртви нанео тешке телесне повреде.

Из Клиничког центра Војводине саопштено је синоћ да је пацијент М. М. примљен у Ургентни центар 24. августа у вечерним сатима са тешким телесним повредама: преломом подлактице, мултриплим повреда меких ткива главе и лица, грудног коша и карлице. Након хитног, благовремено спроведеног дијагностичког протокола и збрињавања пацијент је, како стоји у саопштењу, после неопходног хоспиталног збрињавања отпуштен на даље кућно лечење.

Марко Радоњић     Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар