Почетна » БАХАТЕ ГАЗДАРИЦЕ СА ТОШИНОГ БУНАРА Радник им дао отказ, оне га отеле и малтретирале

БАХАТЕ ГАЗДАРИЦЕ СА ТОШИНОГ БУНАРА Радник им дао отказ, оне га отеле и малтретирале

од admin
0 коментар

Права филмска сцена одиграла се јуче у ауто-перионици у Кумодрашкој улици, када је Снежана Николић (47) са ћерком Ањом (21) уз помоћ још двојице младића радника Ратка Радовића (32) на силу угурала у аутомобил и одвезла. Сви су јуче ухапшени и одређен им је притвор од 48 сати.

Снежана са ћерком Ањом на прослави отварања кафића изнад аути-перионице

Мајка и ћерка, иначе власнице друге ауто-перионице на Тошином бунару су у друштву ћеркиних другова у два аутомобила дошле до објекта у Кумодрашкој, где Радовић сада ради и почели вербално и физички да га малтретирају. Радовић је, како сазнајемо, код њих дао отказ неколико дана раније.

Полиција је брзо реаговала, дала се у потеру за аутомобилима и Ратка пронашла на свом старом радном месту, у перионици на Тошином бунару. Мајка, ћерка и ћеркини другови су ухапшени, а доласку патроле је, како причају радници околних радњи, претходила права драма.

Majka i ćerka i ranije imale probleme sa zaposlenima

Мајка и ћерка и раније имале проблеме са запосленима

– Видели смо два аутомобила како улазе у перионицу. У “БМW-у” су биле мајка, ћерка, док момка нисмо видели од затамњених стакала, а у “пунту” двојица младића од око 20 година, ћеркини пријатељи. Ушли су у перионицу и затворили врата – причају радници из околних радњи.

Како се испоставило, Ратко је радио у перионици Николићеве и живео у стану изнад ње, који је сада претворен у кафић. Од очевидаца смо сазнали и да однос између запосленог и његове „газдарице“ никада није био хармоничан.

Ratko se često svađao sa vlasnicom perionice

Ратко се често свађао са власницом перионице

– Ратко је стари и близак пријатељ Снежане и Ање. Живео је код њих, радио за смештај и неке ситне паре али неколико пута је, након свађа одлазио и враћао се. Сигурно је код њих провео једно две године – рекао је један од запослених у оближњој механичарској радњи.

Он је додао и да су, током јучерашњег инцидента у први мах помислили да је дошло до свађе мајке и ћерке, што такође није редак случај у овом породичном објекту.

– Чули смо како „лупају и деру се сви углас“. Прво смо помислили да се међусобно расправљају. Тек када је дошла полиција и извела непознатог момка, схватили смо о чему се ради – рекао је радник.

Остали су објаснили да Ратко није једини који је са „газдарицама“ имао проблема.

Mladić nije jedini koji je imao problema sa vlasnicom i njenom ćerkom

Младић није једини који је имао проблема са власницом и њеном ћерком

– Сви запослени имају проблеме са њих две, вероватно због њихове преке нарави – додају запослени у околним објектима.

Власници перионице у Кумодрашкој потврдили су за “Блиц” да је Ратко код њих почео да ради пре само неколико дана, и да им се чинио као добар дечко.

– Рекао нам је да бежи од њих две, да не жели никад да их види – објаснила је власница локала у Кумодрашкој.

А. Ј.    Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар