Почетна ОсталоХроника ПОСЛЕ БАЧЕНЕ БОМБЕ У ЛЕШТАНИМА: Комшије кажу да ово није био први напад и да су газдарици МУЖ И СИН У ЗАТВОРУ

ПОСЛЕ БАЧЕНЕ БОМБЕ У ЛЕШТАНИМА: Комшије кажу да ово није био први напад и да су газдарици МУЖ И СИН У ЗАТВОРУ

од admin
0 коментар
 
– Постоји пријава да су на локалу попуцала стакла. То се догодило највероватније у току ноћи, а јутрос је пријављено. Полиција је на лицу места и врши увиђај – рекли су за „Блиц“ из МУП-а Србије.
Поразбијана стакла на цвећари/ФОТО: СНЕЖАНА КРСТИЋ / РАС СРБИЈА
Како јављају наши репортери са лица места, бомба је бачена кроз стакло радње, а на зиду у унутрашњости објекта видљиве су рупе од гелера.
 
– Полиција је била овде скоро до 12.00, власница је колико сам чула отишла у станицу да да изјаву – рекла је продавачица из суседне радње.
 
Двоје људи се тренутно налази унутар цвећаре и покушавају да колико-толико рашчисте неред.
Причињена велика штета/ФОТО: СНЕЖАНА КРСТИЋ / РАС СРБИЈА
– Десет година им мој син изнајмљује локал, али ово није био први инцидент. Пре годину и по дана неко јој је разбио стакло на радњи. Ми, међутим, немамо ништа са њима, само им издајемо локал, мој син наплаћује кирију и струју – истакла је старија жена која се затекла на месту инцидента.
 
Према њеним речима у раним јутарњим часовима је одјекнула страшна експлозија која их је све уплашила, а не мали број комшија је одмах изашао на улицу.
 
Муж и син власнице цвећаре се, како незванично сазнајемо, налазе у затвору, па се незванично спомиње да је овде у ствари реч о опомени.
 
Комшије, међутим, за жену имају само лепе речи.
Запослени покушавају да среде локал/ФОТО: СНЕЖАНА КРСТИЋ / РАС СРБИЈА
– Не знамо ко би то могао да уради. Жена је вредна, мукотрпно ради од јутра до мрака како би нешто зарадила. Она и њени су ту из краја, често заједно пијемо кафу – испричале су раднице из суседних локала.
 
 

Можда ти се свиди

Оставите коментар