Почетна » БРУТАЛНО ПРЕБИЈЕН ПЕДОФИЛ: Нећеш ти да показујеш ону ствар нашем детету!

БРУТАЛНО ПРЕБИЈЕН ПЕДОФИЛ: Нећеш ти да показујеш ону ствар нашем детету!

од admin
0 коментар

Бројни родитељи у Сплиту су били узнемирени претходни викенд када се догодио инцидент који је шокирао и све њихове суграђане

– У пекару је дословно упао мушкарац у 40-им годинама, крвав по лицу, и питао да му дам папирнату салвету да се обрише. Пре тога смо изнутра видели како га испред напада 20-годишњак којем се придружио још један мушкарац у 60-им годинама па су га заједно тукли. Толико су се грабили и натезали да је 40-годишњаку испала лакована патика с ноге. У једном тренутку су се двојица нападача удаљила низ Мажуранићеву улицу, а нападнути је дошао унутра – почела је своју причу једна Сплићанка, млада мајка двоје деце.

Према првим реченицама, могло би се закључити да су нападачи негативци приче, али наставак открива позадину која је узнемирила бројне родитеље сплитске четврти у којој се догодио инцидент у вечерњим сатима суботе.

– Отишла сам из пекаре док је полицајац узимао податке од нападнутог мушкарца, али сам нешто ниже у улици видела како други полицајац узима податке од двојице нападача и онда сам пролазећи чула како старији говори: “Неће он мојој унуци показивати ону ствар!” – још увек под утиском збивања је била суговорница.

Из сплитске полиције сазнали су током викенда пријављена два случаја у којима су мушкарци показивали полни орган деци и онанисали.

– Пријављен је инцидент у Мажуранићевој улици у Сплиту око 18 сати у суботу и у Доверској улици исти дан око 16 сати. У оба случаја пријавили су родитељи деце пред којима се мушка особа самозадовољавала. Криминалистичка обрада је у току и за сада не знамо да ли се радио истој особи. Од дана када је пријављено, наши полицајци су на терену – рекла је Ане Чепић из Одељења за информисање ПУ сплитско-далматинске.

Телеграф

Можда ти се свиди

Оставите коментар