Почетна » Дарију Кисић критиковао због цеха у кафићу, БИА га ухапсила

Дарију Кисић критиковао због цеха у кафићу, БИА га ухапсила

од admin
0 коментар

 

Симоновић, држављанин Србије, који од 2017. године живи у Норвешкој, према сазнањима портала Нова.рс, чуо је да је Кисић Тепавчевић славила у једном познатом ресторану у Београду, заједно са министром полиције Александром Вулином, након чега јој је послао поруку.

“Осумњиченом је неко јавио да су Кисић и Вулин у ресторану у Белвилу правили некакву прославу затвореног типа, да су попили пића за неколико хиљада евра, што је њега изнервирало, јер константно апелују на грађане због коронавируса. Он је тада од супруге узео Даријин број, пошто је његова жена својевремено била њен асистент на факултету и послао јој следеће поруке: “Је л лепо вино за 16.000 евра”, “Лажете народ”, “Обавестићу медије””, каже извор нашег портала.

Кисић Тепавчевић је након тога пријавила осумњиченог полицији, а Симоновић је ухапшен јуче, и то у пратњи супруге и бебе, након чега је спроведен у станицу и одређено му је задржавање до 48 сати.

“Осумњичени је признао да јој је послао поруку, али он је рекао да јој ни у једном тренутку није претио. Спорно је то што се поставља питање ко је њему дојавио куда се крећу и где су били, међутим, он то није хтео да открије”, наводи наш извор.

Према нашим сазнањима, осумњичени би требало да сутра буде саслушан у тужилаштву, а поводом целог случаја позвали смо адвоката Далибора Катанчевића, који заступа осумњиченог.

“Очекујемо да осумњичени буде доведен код тужиоца за високотехнолошки криминал и тада ћемо знати конкретне радње које му се стављају на терет, па ћемо утврдити да ли се у његовим радњама стичу обележја кривичног дела за које је ухапшен, или је у питању критика на понашање и рад оштећене”, каже Катанчевић за наш портал.

Тања Миловановић    Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар

five × four =