Почетна » Депонија, стадион, невоља и Винча

Депонија, стадион, невоља и Винча

од admin
0 коментар

 Дневни лист Ало пише да је двадесетак костију пронађено јуче и данас на депонији у Винчи. Сумња се да су то кости жртава криминалне групе Вељка Беливука, познатијег као Веља Невоља!

Наводно је пронађено укупно 40 костију, од којих је део нађен у Винчи, за које се сумња да су људске. Кости су пренете на ДНК анализу како би се утврдило чије су.

Полиција већ неколико дана детаљно претражује терене око викендица и кућа у којима је Беливукова екипа мучила, а потом и свирепо убијала своје жртве. Полицијски пси су у претходна два дана полицајце одвели до депоније у Винчи где су пронађене кости.

Редакцији Жиг инфа су се јавили сведоци који сумњају да је Беливукова екипа често виђана у насељу Винча, када су одржавани протести у Београду због најављених мера након одржаних избора. Такође, наводе да су виђали исту екипу за време ванредног стања, у времену када су организоване такозване бакљаде.

-Стадион ФК „Винча“ им је био полазна тачка. Ту се се скупљали за време ванредног стања у времену када је била организована такозвана бакљада. Касније је иста екипа виђена како креће са истог стадиона ка Београду када су биле организоване демонстрације против најављених кризних мера насталих због корона вируса. Са том екипом виђен је и садашњи већник ГО Гроцка, Стефан Дилберовић који је уједно и незванични председник овог фудбалског клуба, навело је за наш портал више мештана Винче.

 

ЕЖИ, Насловна фотографија: MONDO/GORAN SIVAČKI

Можда ти се свиди

Оставите коментар

20 + twenty =