Почетна » Десна рука председника Гроцке лажно пријављује новинаре Жиг инфа

Десна рука председника Гроцке лажно пријављује новинаре Жиг инфа

од admin
0 коментар
panipan

 Након ових сазнања, Жиг инфо је објавио текст: „Кућни пријатељ председника Гроцке уцењује спортисте?“

А У Гроцкој „Мали Аца“ Има Помоћника, За Њих Двоје Око 200 000 Динара Нето!

Рајковић је радо виђен  у породичном дому Драгана Пантелића, актуелног председника Гроцке.

 

Поред тога што председника ГО Гроцка посећује у кућном дому, Александар Рајковић је постао и десна рука Драгана Пантелића. Неретки су случајеви да заказани састанци са председником Гроцке , Драганом Пантелићем, се заврше са Рајковићем. Фактички, актуелни председник Гроцке, Драган Пантелић има бескрајно поверење у Александра Рајковића.

Након што се после више позива није јавио на телефон нашем колеги Зорану Лалићу, Александар Рајковић је позван са редакцијског броја, како би појаснио зашто један представник власти, председников пријатељ, лобира да прође један од могућих кандидата за председника у Спортском савезу Гроцке. Рајковићу је у том телефонском разговору објашњено да је он представник свих грађана Гроцке, да прима плату из буџета и да је неморално да он активно учествује у лобирању било ког кандидата, а поготово ако се узме у обзир да је актуелни председник Гроцке категорички нагласио да се у избор нико не сме мешати.

Тај телефонски позив, Рајковић је искористио да лажно оптужи новинара Жиг инфа Зорана Лалића, за некакве изречене претње. Међутим, оно што Рајковић није узео у обзир јесте чињеница да је исти уредно снимљен.

Наиме, након позива колеге Лалића упућеног Александру Рајковићу, овај већник  је полицијској станици у Гроцкој предао лажну пријаву. Према речима инспектора, већник Александар Рајковић је оптужио новинара Зорана Лалића да га је 05.02.2021. године  позвао са непознатог броја (редакцијски број, прим.аут) и да му је под претњом тражио да лобира, како би на наредној ванредној изборној седници ССОГ-а  победу однели могући председник Никола Стојковић а за секретара истог савеза Лалић. Претње су изречене, по Рајковићевим речима, тако што ће Лалић на порталу Жиг инфо објавити све афере везане за њега, уколико то не учини (лобира).

Новинар Зоран Лалић је данас у полицијској станици у Гроцкој однео снимак телефонског разговора који је у потпуности разоткрио Рајковићев циљ. Рајковићево пријављивање је ништа друго до наставак притисака на новинаре портала Жиг инфо у Гроцкој. Такве притиске (лажна пријављивања и сл.) чланови редакције Жиг инфо су добијали и у претходном сазиву Скупштине ГО Гроцка, на чијем челу је био Драгољуб Симоновић (којем се суди као налогодавцу за паљење куће новинару Јовановићу). Оно што је још више забрињавајуће што се и након чина паљења куће, над новинарима Жиг инфа и даље врши притисак функционера у Гроцкој, само што је овога пута на месту председника уместо Симоновића, Драган Пантелић.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Насловна фотографија: Илустрација-карикатура

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар