Почетна ОсталоХроника Детаљи УБИСТВА у Калуђерици: Наркоман убио ХЕРОЈА с Кошара због свађе у САОБРАЋАЈУ

Детаљи УБИСТВА у Калуђерици: Наркоман убио ХЕРОЈА с Кошара због свађе у САОБРАЋАЈУ

од admin
0 коментар

Убица је одмах после злочина побегао, али полиција га је истог дана идентификовала и ухапсила

Наркоман Марко Ђ. (29) пре три дана је у београдском насељу Калуђерица пиштољем убио ратног ветерана Миодрага Миловановића (39), после баналне свађе у саобраћају! Несрећни Миловановић је 1999. године током НАТО агресије преживео пакао на Кошарама, на граници са Албанијом, али није преживео четири метка испаљена из пиштоља бахатом Марка!

Како се сазнаје од извора из истраге, Миодраг и Марко су се сукобили у недељу око 10 сати ујутро јер нису могли да се мимоиђу аутомобилима у уској Улици Ратка Митровића, у којој живи Миловановић.

– Они су се затим раздвојили и свако је отишао на своју страну. Међутим, неколико сати касније, Марко се вратио са пиштољем и чекао Миодрага да се појави на капији. У једном тренутку, угледао је Миодрага како се аутом враћа однекуд са супругом. Док је Миловановић отварао капију, његова супруга је ушла у кућу. Марко је тад пришао несрећном човеку и почео да урла на њега и да му прети. Затим је потегао пиштољ и испалио четири метка у Миодрага, од којих су га два погодила у груди – прича извор.

Када је Миловановић пао, нападач је побегао. Миодрагово тело у локви крви приметила је комшиница, која је наишла туда неколико тренутака касније. Она је утрчала у породичну кућу Миловановића и обавестила његову жену да Миодраг лежи на бетону у крви.

Миловановић је још давао знаке живота и колима Хитне помоћи одмах је превезен у београдски Ургентни центар, где је нажалост убрзо преминуо.

Марко је одмах после злочина побегао, али полиција га је истог дана идентификовала и ухапсила.

– Осумњичени се бранио ћутањем и инспекторима је само кратко рекао да се посвађао са Милованаовићем. Марку је одређено задржавање до 48 сати и он ће бити приведен на саслушање у Више јавно тужилаштво у Београду – наводи саговорник.

– Миодраг је 1999. године током НАТО агресије био рањен на Кошарама за време бомбардовања. Носио је гелер у нози, свашта је преживео. Мучио се и радио да прехрани породицу, да би га једна дангуба убила скоро на кућном прагу. Зашто га је убио? Због глупости, вероватно да се покаже колики је мангуп – каже комшија настрадалог Миодрага.

Како наводи „Информер“, Марко живи неколико улица даље од жртве, проблематичан је и годинама користи наркотике.

 

Srbijadanas

Можда ти се свиди

Оставите коментар