Почетна » Директор школе у Калуђерици у којој су старији ученици МУЧКИ ЗЛОСТАВЉАЛИ ПРВАКА:“Радимо на томе да ОТКРИЈЕМО ПОЧИНОЦЕ“

Директор школе у Калуђерици у којој су старији ученици МУЧКИ ЗЛОСТАВЉАЛИ ПРВАКА:“Радимо на томе да ОТКРИЈЕМО ПОЧИНОЦЕ“

од Други Пишу
0 коментар

„Инцидент се десио на малом одмору, у мушком тоалету који користе ученици од 1. до 4. разреда. Дете срећом није повређено, добро је и данас је нормално присуствовало настави. Родитељи су упознати са ситуацијом, а ми радимо интезивно на томе да откријемо све околности догађаја“, рекао је за „Блиц“ Небојша Трифић, директор ОШ „Милоје Васић“ у Калуђерици након узнемиријуће вести да су прваку тројица старијих ученика у тој школи стављали главу у ве-це шољу и ударали је о зид.

Према његовим речима, не могу да дају превише детаља док се не утврде све чињенице, а према првим информацијама, тројица старијих ученика насрнула су на А. Д. док је стајао код писоара.

– Они су га гурали док је стајао код писоара, али, опет наводим, радимо на томе да откријемо шта се заиста десило. У међувремену, школа преузима све кораке који су у нашој надлежности, чим будемо утврдили ко је починилац спровешћемо све како иде у складу са законом. Школа ће предузети све мере да се то више не дешава. Најбитније је да је дете здраво, да није повређено и да је данас било нормално у школи, да нема последица – рекао је директор Трифић.

Подсетимо, у Основној школи „Милоје Васић“ у Калуђерици јуче је брутално физички нападнут ученик првог разреда А. Д. у школском тоалету.

На њега су насрнула три за сада неименована ученика старијих одељења и малтретирала га у тоалету. Они су му, према првим информацијама, стављали главу у WЦ шољу, ударали његовом главицом о зид тоалета и оборили га на под.

Дете, међутим, није затражило лекарску помоћ, али је управа школе упозната са случајем.

Кристина Радосављевић   Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар

eighteen + seventeen =