Почетна » ДРАМА ТИНЕЈЏЕРА Претње због дугова: „Разбићу ти зубе, а онда ћеш нестати“

ДРАМА ТИНЕЈЏЕРА Претње због дугова: „Разбићу ти зубе, а онда ћеш нестати“

од admin
0 коментар

„Знам где живиш. Имаш два дана, а ако ми не платиш – отећу те. Завршиће се лоше за тебе и твоје родитеље. Разбићу ти зубе, а онда ћеш нестати…“

Тим речима је Филип Стаменковић (22), који је у четвртак у Трсту оптужен за изнуду, претио дечаку од 17 година покушавајући да од њега изнуди 1.200 евра, преносе италијански медији.

Дечакова драма почела је када је од Стаменковића „на кредит“ узео 100 грама марихуане, што је требало да га кошта 1.000 евра.

С обзиром на то да тинејџер није успео да дође до новца, криминалац је почео систематски да га застрашује, а на кредит је додао и камату, па је тражио 1.200 евра.


– Видео сам кола која вози твој отац испред ваше куће. За неколико дана биће моја… Моји ортаци ти неће дати да крочиш у Трст. Дај паре или ћете и ти и твоја породица лоше проћи – претио је Стаменковић у неколико наврата.

Такве и сличне претње понављале су се из дана у дан, због чега је младић, како је рекао тужиоцу, био на ивици нервног слома.

Када је Стаменковић одлучио да претње упути и мајци дечака, породица га је пријавила полицији.

Како би ухватила криминалца на делу, полиција је предложила тинејџеру да организује састанак са Стаменковићем и донесе му тражени новац.

Осумњичени је ухапшен 17. јула.

М. Јовићевић    Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар