Почетна » Драма у авиону за Београд: Јорданац претио да ће да отвори врата летелице, савладали га рукометаши Војводине!

Драма у авиону за Београд: Јорданац претио да ће да отвори врата летелице, савладали га рукометаши Војводине!

од admin
0 коментар

Јорданац са америчким пасошем покушао је на лету из Франкфурта за Београд да упадне у кокпит, али су га присебни путници савладали пре него што је у томе успео

Јорданац са америчким пасошем покушао је на лету из Франкфурта за Београд да упадне у кокпит, али су га присебни путници савладали пре него што је у томе успео.

Драма у Луфтханзином авиону , како сазнају „Новости“, почела је док је летелица била над небом изнад Аустрије. Јорданц је покушао да уђе у пилотску кабину, али како су врата била закључана, почео је да лупа и да прети да ће отворити врата авиона. Савладали су га чланови Рукометног клуба Војводине

Председник Рукометног клуба Војводине Милан Ђукић рекао је за РТВ, да је путник који је изазвао проблем изгледао сумњиво још приликом укрцавања, а негде на средини лета покушао је да отвори врата кабине у чему га је спречило кабинско особље, помоћни тренер Војводине Милан Мирковић и рукометаш Алексеј Растворцев.

Остали путници нису ни знали шта се дешава, каже Ђукић.

Путник је смештен у бизнис класу, до краја лета није правио проблеме, а чували су га Мирковић и Растворцев.

Авион је безбедно слетео у 12 и 45, а остали путници сазнали су за инцидент тек након што им је то на аеродрому саопштила полиција.

Иначе, како РТВ незванично сазнаје, путник који је изазвао инцидент је Јорданац и презива се Локен.

Авион је безбедно слетео на београдски аеродром Никола Тесла, а полиција је одмах по приземљењу летелице ушла у авион и ухапсила Јорданца и пребацила га у Полицијску станицу на аеродрому где је задржан на испитивању.

Како сазнајемо, посада није београдској контроли лета пријавила ванредну ситуацију у авиону.

Новости

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар

six + twelve =