Почетна » Ексклузивно: Снимак који открива ко је кога први напао у Болечу

Ексклузивно: Снимак који открива ко је кога први напао у Болечу

Сталета Гашић претио и новинарима Жиг инфа

од Жељко Маторчевић
0 коментар

27. марта 2022. дошло је до физичког обрачуна између чланова СНС-а и ССП-а, у насељу Болеч.  Туча је избила пет минута након што је лидер ССП-а Драган Ђилас напустио штанд своје странке.
СНС је дао саопштење да је њихов члан Сталета Гашић први нападнут шипком, док ССП каже супротно, односно да су њихови активисти први нападнути.
Према снимку до којег је дошао Жиг инфо види се да Сталета Гашић, члан Српске напредне странке први удара активисту супротног табора, а затим настаје општа туча.

Јуче су из ОО СНС-а Гроцка на друштвеној мрежи Фејсбук објавили да је њихов члан Сталета Гашић први нападнут шипком. Уз саопштење је објављен и снимак који не одговара опису саопштења, односно не види се никакав ударац шипком према Гашићу.

Као доказ да је Гашић први нападнут шипком пуштена је изјава једне продавачице на пијаци, као и заменика председнице Скупштине ГО Гроцка који је у улози наводног грађанина сведочио о немилом догађају. Самом Сталети, према његовим речима, повређене су руке (песница) јер је задобио ударац шипком.

Иначе, Сталета Гашић је пред изборе 2020. године упутио претеће поруке, преко друштвене мреже Фејсбук, и редакцији Жиг инфа.

Буразеру, јебаће вас људи са Косова и Метохије, од истих тих људи које прозивате ви бугарски смрадови живите и ми вам дижемо репутацију

Овако је гласила порука упућена редакцији Жиг инфа. Сталета је пријављен у ПС Гроцка, међутим до данашњег дана се не зна, докле се стигло са поступањем поводом наведене пријаве.

Каснијим истраживањем, утврдили смо да је Сталета Гашић фиктивно био запослен преко редузећа „Добергард“ преко којег су се плаћали страначки активисти.

Сталета под редним бројем 18, заполсен у Добергарду

Подсетимо се, јуче је дошло до физичког сукоба између активиста СНС-а и активиста ССП-а. Према речима очевидаца овог догађаја, тучи је претходило обраћање председника Гроцке, Драгана Пантелића члановима ССП-а, односно неумесно добацивање у вези лидера та странке. Када је већ постало напето, Пантелић је рекао својим члановима да не треба да наседају на провокације „жутих лопова“. У том моменту вербални сукоб је ескалирао у физички.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

 

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар

thirteen − eight =