Почетна » ЕЛЕНУ УБИО ЊЕН ЧЕТВОРОГОДИШЊИ БРАТ: Дечак повукао ороз пушке и усмртио сестру

ЕЛЕНУ УБИО ЊЕН ЧЕТВОРОГОДИШЊИ БРАТ: Дечак повукао ороз пушке и усмртио сестру

од admin
0 коментар

Ово чињенично стање утврђено је на основу форензичког прегледа места несреће и изјава сведока. Такође, то је и закључак Биолошког факултета и налаза комисије вештака Института за судску медицину

У доказаном поступку у Другом основном тужилаштву утврђено је да је девојчицу Елену Крсмановић (8) из Ресника убио њен четворогодишњи брат Филип, потврђено је Новостима.

Отац Дарко Крсмановић на столу је оставио необезбеђену ловачку пушку коју је малишан узео и испалио метак погодивши његову сестру Елену у главу.

Ово чињенично стање утврђено је на основу форензичког прегледа места несреће и изјава сведока. Такође, то је и закључак Биолошког факултета и налаза комисије вештака Института за судску медицину.

Почетком октобра прошле године Други основни суд је за ову трагедију прогласио кривим оца Дарка Крсмановића за тешко дело против опште сигурности из нехата. Ипак, ослобођен је те казне јер је суд оценио да су га последице тог дела тешко погодиле и да му је већ највећа казна то што је због свог немара остао без ћерке.

Подсетимо, трагедија се догодила децембра 2014. године када су се отац Дарко и деда Јова вратили из лова. Обојица су у дневном боравку чистили пушке а онда су у једном тренутку изашли из собе у којој су остали Елена и њен брат Филип. У једном тренутку одјекнуо је пуцањ. Филип је узео пушку и повукао обарач. Елену је погодио патрон и остала је на месту мртва.

Телеграф.рс/ Извор: Новости

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар