Почетна » ФАБРИКА ДРОГЕ У Косјерићу откривена лабораторија пуна марихуане, нађена роба вредна 20.000 евра!

ФАБРИКА ДРОГЕ У Косјерићу откривена лабораторија пуна марихуане, нађена роба вредна 20.000 евра!

од admin
0 коментар

У селу Брајковићи код Косјерића полиција је открила лабораторију са скупоценом опремом за производњу марихуане где је заплењено 42 килограма сурове марихуане, сазнаје „Блиц“.

Фабрика марихуане у Косјерићу

Под сумњом да је узгајао и сушио марихуану ухапшен је Небојша Петронијевић (61) из Брајковића, власник зграде у којој је осим апаратуре за производњу затечено и 212 посуда са стабљикама индијске конопље.

Петронијевићу је одређена мера задржавања и он ће уз кривичну пријаву данас бити предат Вишем тужилаштву у Ужицу.

Од неколико просторија зграде са изолованим зидовима, повришине 200 квадрата, две одаје су биле у служби производње марихуане. У једној је гајена индијска конопља, у другој је сушена.

Мада се полиција још није огласила овим поводом, информације до којих је дошао „Блиц“ кажу да је лабораторија била опремљена дигиталном вентилацијом, апаратуром за подешавање температуре, лампама које су давале светлост биљкама, прскалицама за заливање, вентилационим системом за извлачење топлоте и влаге.

Ухапшени се током саслушања бранио ћутањем, али је инспекторима неформално признао да је у лабораторију уложио 20.000 евра. Испричао је да је радио у Холандији а да је хиљаду семенки са којима је почео илегалну работу набавио у Бечу.

В.Л.    Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар