Почетна » Фантомски списак Срба за хапшења на којем су и Андреј и Данило Вучић: Посланик Куртијевог Самоопредељења објавио листу на Фејсбуку

Фантомски списак Срба за хапшења на којем су и Андреј и Данило Вучић: Посланик Куртијевог Самоопредељења објавио листу на Фејсбуку

Тражи хапшење

од Други Пишу
0 коментар

Посланик Самоопредељења Арменд Муја објавио је списак са називима, како је навео, „српских криминалних организација и њихових руководилаца“, тражећи њихово хапшење.

На списку који је Муја објавио на Фејсбуку, наведена је Цивилна заштита, за коју тврди да су је формирали Горан Ракић, Игор Симић, Славко Симић, Милош Перовић, Ненад Ђурић и Стеван Павићевић.

„Северна Бригада, формирана од стране Андрије Вучића (брат председника Александра Вучића), Милана Радоичића, Звонка Веселиновића и Радуле Стевића“, написао је Муја.

Муја је на списку навео и, како стоји, „екстремистичке десничарске организације везане са Русијом, СПЦ и САНУ, Народна патрола, (Дамјан Кнежевић, Данило Вучић – син председника Србије и Александар Филиповић)“.

Муја додаје да се „зна да председник Србије Александар Вучић, његов брат Андреј, син Данило, министар унутрашњих послова Братислав Гашић и шеф БИА Александар Вулин играју те игре“.

Према мишљењу Мује, Северна Бригада и Цивилна заштита треба да се прогласе терористичким организацијама, јер њихови челници стоје иза постављања барикада.

„Наши грађани на северу континуирано информишу да су главни оперативци ових наоружаних банди и иза барикада Милан Радојичић, Звонко Веселиновић, Радуле Стевић, Александар Филиповић, Ненад Ђурић, Марјан Радојевић, Милош Миловановић, Владимир Радивојевић-Мами, Марко Вукашиновић, Лазар Раденковић, Милорд Јевтић, Немања Јевремовић, Срђан Вуловић, Дејан Вуловић, Владица Јовановић, Драган Радуловић, Иван Аксенијевић, Милош Влашковић, Слободан Вучинић, Зоран Стевановић, Милан Компировић, Радован Радић, Иво Вучинић, Звездан Милојевић и Горан Живковић“, написао је Муја.

 

Тврди да је, како је навео, „њихова прошлост криминална и да ће одговарати пред лицем правде“.

Нова/Данас

Можда ти се свиди

Оставите коментар