Почетна » ФАТАЛНА СРПКИЊА: Још људи нестало после секса с Драганом!

ФАТАЛНА СРПКИЊА: Још људи нестало после секса с Драганом!

од admin
0 коментар

Другари Драганиног покојног дечка тврде да је на Малти нестало још мушкараца који су виђани са заводницом

ВАЛЕТА – Драма око Драгане Михалковић (45), фаталне Српкиње која хара Малтом и заводи времешне мушкарце, који умиру после секса с њом, не јењава!

Пријатељи Драганиног покојног дечка Дејвида Гранта (68) тврде да је нестало још неколико мушкараца који су виђени у њеном друштву. Драгана се доводила у везу и са смрћу британског пензионера Бевила Ајерса (78), након бурне ноћи коју је провео са заводницом из Србије.

У земљу пропали

Британци не посустају са тешким оптужбама на рачун Драгане Михалковић. Након жучне расправе која се повела на профилу извесног Вејна Бојда, који је Српкињу називао најпогрднијим именима, у причу се укључио и Боб Меклернон.

– Неколико мушкараца које сам виђао с њом су нестали – кратко је написао Меклернон и искључио се из даљег коментарисања збивања на познатој туристичкој дестинацији.

О фаталној Драгани писале су и Бојдове познанице, које нису штеделе увредљиве речи на њен рачун.
– Пријатељ ми ју је показао у казину. Рекао је да седи ту и чека жртву, а затим напада – додала је Бојдова Фејсбук пријатељица.

И остали многобројни Британци који често долазе на Малту тврде да серији црне удовице није дошао крај.
– Убила је сексом још неколико мушкараца. Људе које смо овде виђали једноставно су нестали, а сви они виђали су се с Драганом – причају они.

Подсетимо, Михалковићева је доспела у јавноси кад је британски пензионер Невил Ајерс пронађен мртав у њеном стану у месту Бугиба на Малти. Обдукција није успела да утврди да ли је старац умро природном смрћу, али полиција није покретала истрагу. Драгана, која је била ухапшена након открића његовог тела, пуштена је на слободу уз кауцију. Међутим, испоставило се да он није први пензионер који је умро након бурне ноћи са заводљивом Драганом.
– Након Ајерсове смрти она је полицији испричала да су вече провели у бару „Шеги“, где су пили. Кад је декици позлило, она је позвала Хитну помоћ и полицију – пренели су британски медији. У причу се укључила и Невилова супруга Џесмин, која је испричала да је он требало да дође кући на прославу рођендана, али да је јавио да је пропустио лет.

Žrtve... Ajers i Nevil jedini su za sada poznati Britanci koji su umrli posle terevenke sa Draganom

Жртве… Ајерс и Невил једини су за сада познати Британци који су умрли после теревенке са Драганом

Осећа се лоше

Михалковићева је у разговору с новинарима навела да се осећа веома лоше након после смрти Невила кога познаје годинама.
– Јавио ми се на почетку свог летовања на Малти. Нисам знала да има жену, рекао ми је да му је Џесмин сестра – рекла је фатална Драгана.

Преболела дечка
ЛОВАЦ НА НОВАЦ

Пријатељи Дејвида Гранта Михалковићеву су називали најпогрднијим именима и делили њене фотографије с базена. Осим тога, навели су да је ловац на новац, као и да вреба богатог Кипранина кога ће после смрти наследити.
– Виђамо је како се шета по малтешким доковима и флертује с туристима, брзо је преболела покојног дечка – испричали су пријатељи.

Ј    Курир

Можда ти се свиди

Оставите коментар