Почетна ОсталоХроника Гроцка: Комунални инспектор ударио колегиницу, начелница их преместила у исто радно место

Гроцка: Комунални инспектор ударио колегиницу, начелница их преместила у исто радно место

Инспекторске муке

од Жиг Инфо
1 коментар

Према сазнањима Жиг инфа, пре пар дана у Комуналној инспекцији Гроцке десио се инцидент, када је један инспектор ударио песницом своју колегиницу у главу.

Нападнута инспекторка је пријавила случај полицији а начелница Комуналне инспекције, за „казну“ пребацила је ова два инспектора да раде заједно у истом месту (пребачени из Гроцке у другу Месну заједницу). Како кажу наши извори, одлука о пребацивању ова два инспектора и то у истом радном месту, донета је по савету председника ГО Гроцка, Драгана Пантелића. По Пантелићевом мишљењу, како наводе наши извори, доћи ће до поновне туче између ово двоје инспектора, те ће моћи да им уруче отказ. Инспекторка је захтевала да је раздвоје од нападача, међутим начелница је донела другачију одлуку. У целу причу, помоћ комуналној инспекторки обећао је и један од координатора СНС-а за Гроцку, али се одлука није променила.

Иначе, према сазнањима Жиг инфа, комунални инспектор који је ударио своју колегиницу од раније је познат полицији. Према истим сазнањима, комунални инспектор је имао дела „насиље у породици“.

 

 

ЕЖИ

Можда ти се свиди

1 коментар

Miki 14 априла, 2023 - 08:38

Nista neobicno za Grocku, to su sve kadrovi prethodnog rukovodstva i njegove ljubavnice Svetlane

Понови

Оставите коментар