Почетна » Хладнокрвно убиство пса у Пударцима, осумњичени негирао, обдукција установила прострелну рану

Хладнокрвно убиство пса у Пударцима, осумњичени негирао, обдукција установила прострелну рану

Комшије уплашене за своју безбедност

од Жељко Маторчевић
0 коментар

М.Н из насеља Пударци, ГО Гроцка осумњичен је да је починио убиство власничког пса из, за сада, непознатог оружја. Осумњичени је полицији негирао да је усмртио комшијског пса, тврдећи да је то учинио његов пас. 

Да је пас страдао од прострелне ране настале од ватреног оружја у пределу врата, потврђено је власницима након извршене обдукције на Ветеринарском факултету у Београду.

Из МУП Србије кажу да су полицијски службеници ПС Гроцка изашли на лице места, о догађају је обавештено Друго ОЈТ, и да се за више информација обратимо надлежном тужилаштву.

Незванично сазнајемо да је М.Н од раније познат полицији, односно да је њему раније одузето оружје, те се не зна из којег је оружја извршио ово кривично дело. Такође, према незваничним подацима, осумњиченом је узетa парафинска рукавица, али резултат још није стигао.

Комшилук потрешен и уплашен

Комшилук где је почињено убиство је потрешен овим догађајем. Како кажу за Жиг инфо, М.Н годинама није живео у Пударцима већ у суседном граду, власник је једне месаре.

Пас је био кућни љубимац и био је део породице. А породица са муком и сузама описује трагичан догађај, када је учињено убиство.

  • Пас је дошао са операције и имала је конце на себи. Бака, која се отежано креће, кренула је до продавнице. Када је бака отворила капију, она се њој провукла кроз ноге. То се буквално све издешавало у року од три минута. Бака је видела да је Хаски отишле прекопута код комшије и кренула је за њом. У једном тренутку је чула пуцањ и цвилање. Код комшије је видела пса како лежи мртва, док је комшија био окренут леђима ка зиду и нешто је крио испред себе. Питала је комшију више пута „Л… што ми уби пса“ Он је јој је затим одговорио „Па јел сам га убио у свом или у твом дворишту?“ Баба се затим вратила и послала ујака по пса, који је на лицу места видео да пас више није на месту на којем је убијен, већ је померен. Затим смо пријавили цео случај полицији, прича видно потрешена чланица породице, за Жиг инфо.

Остали мештани овог дела Пудараца, са којима смо разговарали, кажу да су јако потрешени и уплашени због овог догађаја. Кажу да осумњичени М.Н не разговара ни са рођеним братом, и да комшију не познају довољно јер се недавно вратио у породичну кућу, те им ово убиство пса изазива узнемиреност и страх и за своје животе. Јер, како кажу комшије, ко овако хладнокрвно убије пса, моћи ће и човека.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар