Почетна » ХОРОР У НОВОМ САДУ Залутали метак са славља ранио девојчицу, метак испалио ПОЛИЦАЈАЦ КОЈИ СЕ ЖЕНИО

ХОРОР У НОВОМ САДУ Залутали метак са славља ранио девојчицу, метак испалио ПОЛИЦАЈАЦ КОЈИ СЕ ЖЕНИО

од admin
0 коментар

У новосадском насељу Алибеговац  залутали метак ранио је десетогодишњу девојчицу која је била на рођенданској журки у дворишту играонице, а како незванично сазнаје „Блиц“, метак је испалио полицајац који се женио!

Како сазнајемо, полицајац Г.К. (29) је хитац испалио на изласку из породичне куће у Сремској Каменици, када су се сватови упутили према месту на ком је одржана свадбена прослава. Склопом бизарних околности, метак је девојчицу погодио на суседном брду у Алибеговцу.

Према речима жене која је присуствовала прослави рођендана на којем је рањена девојчица, а чије име је познато редакцији „Блица“, двадесетак деце играло се у дворишту када се чуло да је нешто пролетело кроз крошњу дрвета и погодило несрећну девојчицу.

– Девојчица је погођена у руку и крв је почела да шикља на све стране. Брзо смо зауставили крварење и девојчицу одвезли у Дечију болницу. Тамо су јој очистили и зашили рану, али по доласку кући девојчици није било боље јер су бол и оток око ране постајали све већи. Родитељи су је вратили у болницу и тек тада је после снимања утврђено да јој је метак у руци – присећа се жена немилог догађаја коме је присуствовала. Прича нам да је одмах обавестила полицију о инциденту те да је патрола веома брзо изашла на терен.

У Дечијој болници кажу за “Блиц“ да се девојчица осећа добро, да је под будним оком лекара у Одељењу пластичне хирургије.

– Девојчица је дошла у пратњи рођака и пријављена је посекотина шаке. Повреда је санирана и девојчица је пуштена кући. Међутим, после извесног времена девојчица се вратила са породицом и тек тада нам је речено да је упуцана. То су морали одмах рећи јер је онда потпуно другачија процедура и потпуно другачији приступ и не знамо зашто су то прикривали. Случај је одмах пријављен полицији и девојчици је пружена адекватна помоћ и она је сада добро – речено нам је у Дечијој болници.

Девојчица која је рањена залуталим метком у Алибеговцу, насељу надомак Новог Сада, у стабилном је стању, а оперативно јој је санирана повреда шаке.

Девојчица је смештена на одељењу за пластичну хирургију и ван животне опасности је и у стабилном стању.

МУП: Пуцао полицајац

У међувремену, МУП је саопштио да је полицајац Г.К. приведен због изазивање опште опасности и извршења тешког дела против опште сигурности.

Direktor policije Vladimir Rebić

Директор полиције Владимир Ребић

Г.К. је одређено задржавање до 48 сати, по одобрењу јавног тужиоца, којем ће бити приведен на саслушање. Ухапшени полицајац запослен је као обезбеђење у Центру за основну полицијску обуку у Сремској каменици.

– Брзом реакцијом полиције идентификован је учинилац овог кривичног дела и осим процедуре која је предвиђена за ово кривично дело, полицијски службеник Г.К. ће бити удаљен из Министарства унутрашњих послова до окончања дисциплинског поступка. Одлучном реакцијом желимо да поручимо да ћемо брзо и енергично казнити све оне који сматрају да их полицијска значка може аболирати у чињењу кривичних дела и бахатом понашању према грађанима Србије – поручио је директор полиције Владимир Ребић.

З. Ч.   Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар