Почетна » ИНЦИДЕНТ ТОКОМ ШЕТЊЕ У ОКРУЖНОМ ЗАТВОРУ Калуђерчанин Чабаркапа нападнут четкицом за зубе!

ИНЦИДЕНТ ТОКОМ ШЕТЊЕ У ОКРУЖНОМ ЗАТВОРУ Калуђерчанин Чабаркапа нападнут четкицом за зубе!

од admin
0 коментар

Александра Чабаркапу (36), бившег момка Љубе Пантовић (38), кик-боксерке и учеснице ријалитија „Фарма“, напао је притвореник у београдском Окружном затвору, сазнаје „Ало!”.

Према сазнањима нашег листа, инцидент се догодио у отвореном блоку затвора, за време шетње, током које се Чабаркапа споречкао са другим притвореником.

– Између њих двојице дошло је до неке чарке, а онда је тај осуђеник узео четкицу за зубе и њоме гађао Чабаркапу. Већи инцидент спречили су одмах затворски стражари – рекао је извор нашег листа из Окружног затвора.

Чабаркапа је, како сазнајемо, пребачен одмах у други блок. Међутим, његов адвокат Војислав Бабић тврди да никаквог инцидента није било.

Чабаркапа се, иначе, од прошле године налази на издржавању казне од три године и два месеца и једно време је био у пожаревачком затвору „Забела”. Он је 6. маја прошле године послат на издржавање казне на коју је осуђен због отмице и изнуде новца од Небојше Шаровића, кума Андрије Драшковића (51), а коју је починио са „борчанским кланом”.

Извукао дебљи крај: Чабаркапа, Фото: Петар Марковић

Извукао дебљи крај: Чабаркапа, Фото: Петар Марковић

За Чабаркапу је јавност сазнала од Љубе Пантовић 2013, када га је јавно поздравља током емитовања ријалити програма „Фарма”. Он је, међутим, убрзо ступио у љубавну везу са њеном ћерком Александром Суботић (18), која је у време његовог боравка у притвору родила ћеркицу. И поред љубавне везе са Александром, Чабаракапа није напустио својуу супругу, Клаудију Корда Чабаркапа, са којом има троје деце. Александра Суботић јуче није желела да даје изјаве у вези са својим односом са Чабаркапом и нагласила је да јој је, поред ћеркице, сада битан свет моделинга, у који је недавно упловила.

– Градим своју каријеру, знам шта хоћу и не желим да дајем било какве изјаве у вези са својим приватним животом – кратко је рекла Александра за наш лсит.

Оптужио Карађорђа

Чабаркапа је на суђењу оптужио свог супарника Карађорђа Суботића (47) да му је монтирао процес за два покушаја тешког убиства, рекетирање, изнуде, разбојништва, како би му се осветио јер је био у вези са његовом бившом женом, Љубом Пантовић. – Док сам био у вези са његовом женом, наместио ми је Ненада Н. да подметне бомбу под ауто Бобана Крстића, како би ми се осветио – рекао је жустрим тоном Чабаркапа. Карађорђе је тада изјавио да му је жао што га није теретио. – То сам урадио због унуке, а цела ситуација је болесна – рекао је Суботић.

 

Ј. П. – Д. Ћ, Ало

Можда ти се свиди

Оставите коментар