Почетна » ИСПОВЕСТ ДЕЦЕ МАЈКЕ ИЗ ПАКЛА: Мама нас је терала на секс са старцима, а социјални радници нису реаговали!

ИСПОВЕСТ ДЕЦЕ МАЈКЕ ИЗ ПАКЛА: Мама нас је терала на секс са старцима, а социјални радници нису реаговали!

од admin
0 коментар

Хрватска јавност згрожена је након што је објављена прича о девојкама из околине Вараждина које је мајка приморавала на проституцију

Хрватица (50) из околине Вараждина годинама уназад је мушкарцима подводила своје три малолетне ћерке. Мајка је ћерке терала на проституцију, а њихове муштерије били су старији мушкарци из села у околини Вараждина.

Мајка, која је иначе алкохоличарка, је приморавала своју децу на секс, а мушкарци су односе плаћали новцем, али и алкохолом, пасуљем, замрзнутим пилићима, па чак и вегетом!

Једна од њених ћерки је у протеклим годинама родила неколико деце за које се не зна ко им је отац, пише портал “24сата.хр”.

Хрватска јавност згрожена је након што је објављена прича о девојкама из околине Вараждина. Кривица је сваљена на Центар за социјални рад у Вараждину који није преузео ништа поводом овог случаја.

Наводи се да радници Центра нису реаговали на то да мала деца спавају у коферима на ормару, да полугола зими трче двориштем и што немају никаквих услова за нормалан живот.

Отац споменуте породице умро је пре три године, али Центар је то сазнао тек кад је цела језива прича изашла у јавност.

Foto-ilustracija: Profimedia/Sciencephoto RM

Како је портал “24сата.хр” неслужбено сазнао, оба родитеља су 2002. године кажњена услвном затворском казном, а иако су деца, складно тадашњем закону могла да им буду одузета, то се није догодило.

Чак је из необјашњивих разлога Центар 2007. године закључио да тој породици мера надзора није потребна и прекинуо је све до 2013. Нажалост, кривичне пријаве против одговорних не могу да буду поднете јер је случај застарео.

Телеграф

Можда ти се свиди

Оставите коментар