Почетна » Истрага поводом објаве фотографија и снимака жена на Телеграму

Истрага поводом објаве фотографија и снимака жена на Телеграму

од admin
0 коментар

 

„Јутрос сам разговарао са директором полиције Владимиром Ребићем и он је, на моју молбу, већ дао одговарајућа наређења Управи криминалистичке полиције да се позабави овом конкретном страницом“, истакао је министар Вулин у Скупштини Србије.

Према његовим речима, они који су те снимке и фотографије без сагласности поставили, који могу тако да погазе нечију интиму и злоупотребе нечије поверење не могу се назвати људима.

„Они ће бити предмет наше обраде, наћи ћемо их и казнити. У српском друштву тако нешто неће се толерисати. Не може нико нечију фотографију, како год и када год да је настала, без сагласности онога ко је на фотографији, објавити и да се нада да ће му то проћи некажњено“, истакао је министар полиције.

Према његовим речима, ти који мисле да су већи мушкарци зато што се иживљавају на некоме и зато што су злоупотребили нечије поверење, треба да знају да ће се упознати са Министарством унутрашњих послова и да ће сигурно бити кажњени, као што заслужују.

„Даћемо све од себе и да се то скине са мреже и да нађемо те који су то поставили“, рекао је министар и апеловао на жртве, чланове њихових породица и на све оне који имају сазнања о овоме да се јаве, помогну полицији да буде бржа и ефикаснија, јер смо сви на истом задатку – да не дозволимо да такав „олош“ упропасти људски живот.

Данас Онлине     

Можда ти се свиди

Оставите коментар