Почетна ОсталоХроника Јагодина: Отац једва отргао близанце из чељусти добермана

Јагодина: Отац једва отргао близанце из чељусти добермана

од admin
0 коментар

Пас расе доберман у Јагодини ујео је двоје деце, близанце, којима је пружена лекарска помоћ у Дому здравља и хируршком одељењу Опште болнице Јагодини..

Пас расе доберман у Јагодини ујео је двоје деце, близанце, којима је пружена лекарска помоћ у Дому здравља и хируршком одељењу Опште болнице Јагодини, случај је пријављен полицији, ветеринарској инспекцији и Скупштини града.

Према речима њиховог оца, деца су добро, осим што су у „шоку“, једно има два угриза, у пределу ребара и на нози, а друго на нози и ране су површинске.

„Нису добили никакву вакцину, јер су раније редовно вакцинисани, а у Заводу за јавно здравље у Ћуприји су ми рекли да не треба ни вакцина против беснила, јер ове болести на Поморавском округу, нема неколико година“, изјавио је данас Тањугу отац деце Александар Милошевић.

Доберман је имао огрлицу око врата и највероватније је побегао од власника, оценио је Милошевић.

Пас је напао децу у Улици Радмиле Ђорђевић, у близини паркинга мега маркета „Рода“ у петак око 13.00 сати.

„Моја деца са другом су се ту играла, и ја сам случајно наишао. Видим млађи са другом се попео на ограду, а пас кидише. Старији плаче, пас их је већ био угризао, прво млађега“, прича Милосевић, који је рекао и да је торбом ударио пса, али да је он наставио да напада.

„На срећу, ту су ми била кола, све време се бранећи торбом од добермана, једно дете угурам у кола, а затим успем да и ово двоје са ограде сместим у кола. Њиховог друга одвезем кући, а моје у болницу.

Срећа у несерћи да сам изашао на време, а сасвим случајно“, испричао је Милошевић.

 

(tanjug)

Можда ти се свиди

Оставите коментар