Почетна » Јапанцу из Шепшина трују псе и мачке, огорчен је због тога

Јапанцу из Шепшина трују псе и мачке, огорчен је због тога

Сумња на комшије

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Зорану Менићанину, званом Јапанац из насеља Шепшин у ГО Младеновац, неко је јуче отровао кућног пса, лабрадорку стару осам година.

Овај мештанин Шепшина и љубитељ животиња је отац петоро деце и уплашен је за њихову безбедност. Менићанин сумња да му  је неко од комшија отровао лабрадорку и истиче да ово није прво тровање, и да из страха да му не потрују и остале псе (азијате), мора да их држи затворене.

  • Само се питам докле иде мржња човека ка животињама и да ли је могуће да неко на најмонструознији начин, као што је тровањем, убије животињу. Прошле недеље су ми отровали мачке, сада лабрадорку. Јасно се види да је отрована, претпостављам креозаном. Приметио сам и да је једна кокошка умрла, ко зна можда је кљуцала на том месту где је бачен креозан. Ово не може да ми уради неко са стране, већ неко од комшија. Пријавио сам случај полицији, која је обавила увиђај. Сутра носим пса на обдукцију, видећемо са чиме је отрована. Имам још паса, држим Азијате и њима је потребно да се истрче, а ја морам због тровача да их држим затворене. Шта ако ми неко дете дође у контакт са креозаном или било којим другим отровом? Стално се то упитам и није ми свеједно, каже Менићанин за Жиг инфо.

Азијат, један од паса Јапанца

Према информацијама Жиг инфа, полиција из ПС Младеновац је обавила увиђај о убиству паса и проследила га надлежном тужилаштву.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Насловна фотографија: Настрадала лабрадорка

Можда ти се свиди

Оставите коментар