Почетна » Јавно тужилаштво у Бачкој Паланци тражи годину дана затвора за нападача на студента Стефана Карановића

Јавно тужилаштво у Бачкој Паланци тражи годину дана затвора за нападача на студента Стефана Карановића

Оптужни предлог

од Жиг Инфо
0 коментар

Јавно тужилаштво  у Бачкој Паланци, подигло је Оптужни предлог против Галоње Петра из Бачке Паланке (Челарево) због напада на Стефана Карановића који је добио бројне спорове против Правног факултета.

Према сазнањима Жиг инфа, Петар Галоња звани Пепа оптужен је за напад на Стефана Карановића и Јавно Тужилаштво тражи годину дана затвора за њега. Остала двојица нападача Стеван Петровић, Милош Родић заједно са Петром Галоњом послати су на Прекршајни суд у Бачкој Паланци због инцидента који су направили у покушају да нађу Стефана Карановића који се одбранио од њих.

– Када је реч о оптужном акту које је Јавно Тужилаштво поднело, то је показатељ да постоје помаци да држава иде у смеру где се насиље не толерише и да постоји жеља да се расветли позадина неуспелог атенатата на мене. То је најбоље показао Тужилац Милан Кнежевић. Сада је поступак код судије Рајка Поповића, реч је о искусном судији и не бих да прејудицирам његове одлуке већ чекамо пресуду. Што се тиче прекршајног поступка на судији Слађани Станчевић је да донесе такође одлуку. Такође није питање само колико ће их судија Станчевић казнити, већ шта ће испливавти у том поступку. На њој је одговорност и она зна шта треба да ради, не бих да се мешам у судијиски посао. Тачно је да се оптужени нису појавили на претходном претресу а да ли се ради о бекству, информације такве немамо. Уверен сам да судија Станчевић тако нешто неће дозволити и да ако покушају бекство, да ће бити похапшени као што су пронађени и похапшени исти дан када су ме напали. Полиција их је исто јутро идентификовала и похаписла. Оно што се десило редакцији Жиг инфа, пребијање уредника и паљење куће Милану Јовановићу, не сме никад да се понови и држава мора да ради на томе . И у том смислу све похале Јавном Тужиоцу Милану Кнежевићу и инпсектору Мишкову. Због напада на мене, тражићу одштету од 4,8 милиона динара, рекао је Карановић за Жиг инфо

 

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар

eight − 5 =