Почетна » Мистериозна порука тренера: Пентаграм крије тајну нестанка

Мистериозна порука тренера: Пентаграм крије тајну нестанка

од admin
0 коментар

 

С обзиром на овакву објаву и на то да је Јово у џепу имао 16.000 евра, а да, како његова девојка тврди никоме није дуговао паре, није пио, нити се дрогирао, стиче се утисак да би могло да се ради о некој секти. Додатну сумњу изазива и чињеница да је неколико дана пре нестанка објавио продају куће и да је стално понављао да има “лични проблем”.

У објави на ФБ се спомиње паганизам, а на дну је нацртан пентаграм, који је симбол сатанизма. Тим поводом, причали смо са Драшком Ђеновићем, верским аналитичарем који каже да му ова порука не делује на организоване верске заједнице.

“Многи људи су пукли због свега, због короне и ванредног стања. Не могу да тврдим да је овде реч о некаквој верској заједници. Врло је могуће да је нестали данима седео у депресији, гледао по интернету или читао некакву литературу и онда је све измешао, паганизам, сатанизам, повезао и тако је настала та објава”, каже Драшко Ђеновић за Нова.рс.

Истиче да су мрачним и мистичним порукама овог типа склони људи који имају суицидне идеје.

“Не кажем да је овде тај случај, али многи људи пред самоубиство продају све што имају и склони су порукама сличним оваквој поруци какву је оставио поменути тренер. Људи склони суициду често желе да обришу све трагове иза себе, па продају све што имају”, каже Ђеновић.

Такође наводи да је, иако је речено да тренер није пио и дрогирао се, није искључено да се можда коцкао.

“Никада се не зна да ли се он дрогирао или пио, или се коцкао, то што каже да није, не значи да је то истина. Ко зна у каквим је дуговима и причама био, али се то са стране није примећивало. Постоје људи који такве ствари јако добро крију. С друге стране, много људи је, као што сам рекао, пукло. Опет кажем, нећемо умирати од короне, него због короне. Често људи када “кврцну” окрену се мраку и у то мешају сатанизам…, уђе вам неки црв у главу, јер једноставно имате мрачне мисли. У овом случају, заиста не могу да тврдим да је реч о секти, време ће показати о чему се ту стварно ради”, каже Драшко Ђеновић.

Подсетимо, након нестанка, Миле Кецман, Јовов отац, испричао је да је његов син увек волео луксузан живот и да му никад није било доста новца и додао да сумња да му се син упетљао у криминалне радње.

“Држао је теретану, здраво је живео, није се дрогирао и презирао је наркомане, није пушио, није пио. Међутим, волео је луксузан живот и увек му је било мало новца, сматрао је да не зарађује довољно.”

На друштвеним мрежама Јово Кецман је редовно објављивао снимке и фотографије својих тренинга, а међу клиповима су и тренинзи манекенке Дејане Живковић, која је својевремено била у ванбрачној заједници са Јованом Вукотићем, наводним вођом “шкаљарског клана”.

“Није имао проблеме са дрогом, коцком, све је то презирао. Водио је здрав живот, тако да не знам због чега му је био потребан толики новац. Огласио је продају куће јер је хтео да оде у пензију, био је уморан, желео је да купи родитељима нови дом на Авали, њему стан, па сам ја мислила да је одатле тај новац. Немамо недељама никаквих информација о њему, ништа није одавало утисак да ће нестати. Чак је и тог дана када је нестао причао шта ћемо нас двоје радити наредне недеље, где ћемо ићи”, испричала је његова девојка.

Нестали инструктор последњи пут је виђен 24. септембра око 19.15 сати у Малом Мокром Лугу, од када му се губи сваки траг.

Милица Чуле   Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар