Почетна » ЈОШ ЈЕДНО У НИЗУ ПОРОДИЧНИХ УБИСТАВА У СРБИЈИ Убио жену јер је тражила секс!

ЈОШ ЈЕДНО У НИЗУ ПОРОДИЧНИХ УБИСТАВА У СРБИЈИ Убио жену јер је тражила секс!

од admin
0 коментар

Драган Љубисављевић (60) ухапшен је у недељу у Београду због сумње да је насмрт претукао невенчану супругу Ђурђицу Михајловић (51), чије је тело пронађено у напуштеној кући у Лединачкој улици на Звездари.

Како незванично сазнајемо, убиству је претходила свађа супружника због неиспуњавња брачних дужности!

После откривања леша у петак ујутру, полиција је ухапсила Љубосављевића због сумње да је невенчану супругу убио бројним ударцима летвом, рукама и ногама по глави и телу.

Убиство се догодило у уџерици од свега неколико квадрата у којој су супружници живели минуле две године. После жестоке свађе и батинања, насилник је схватио да је жена мртва. Покушао је да побегне, али полицији није требало много времена да му уђе у траг.

Комшије кажу да су чули жустру свађу из њихове куће. Нису одмах реаговали, јер се пар често свађао, нарочито после заједничког пијанчења.
– У четвртак увече сам чуо увреде и псовке које су допирале из њиховог дворишта. Жена је нон-стоп нешто викала и добацивала Драгану. Јасно сам их видео, а Ђурђицу сам чуо када је тражила од Драгана да имају сексуални однос, након што је задигла сукњу! Драган јој је на то одговорио: „Прекини да ме провоцирш! Имам довољно својих проблема. До секса ми је као до лањског снега!“ – препричава нам радник оближње фирме, који је чуо расправу супружника.

Према његовим речима, Драган и Ђурђица су свађу наставили у уџерици, а за убитво је сазнао у петак ујутро.
– Тело насрећне жене пронашао је њихов познаник када је дошао посету и одмах је алармирао полицију. Тог јутра су овде били полицајци, који се се распитивали о њима. Испричао сам и њима све ово што сам вама рекао. Када нису били пијани, са њима је још и могло да се комуницира, али чим би попили, са њима је било немогуће разговарати. Често су се опијали и тада су редовно избијале свађе – испричао нам је сведок немиле сцене.

Житељи Лединачке улице нису крили лоше мишљење о супружницима који су живели у уклетој уџерици.
– Стално су се свађали, а када би попили, настајао би прави циркус! Знали су да се скину голи и булазне свакојаке глупости, али никога нису дирали – рекао нам је један млађи мушкарац из тог краја Звездаре.

Дневнице трошили на пиво

Драган Љубисављевић је родом из Лесковца, где има пријављено пребивалиште. Има децу из првог брака, док је са Ђурђицом био око осам година, али нису имали деце. – Драган и Ђурђица су живели најпре у једној напуштеној бараци на Звездари, а од пре две године у запуштеној пушници. Драган је повремено физикалисао код каменоресца, док је Ђурђица одржавала гробове. Сав зарађени новац су трошили на пиво и ракију – рекао нам је њихов познаник.

Е. С.   Ало

Можда ти се свиди

Оставите коментар

16 − five =