Почетна » КАКАВ ПРЕОКРЕТ: Васпитачица лажно оптужена да је дечака (4) из Чачка приморала на орални секс?!

КАКАВ ПРЕОКРЕТ: Васпитачица лажно оптужена да је дечака (4) из Чачка приморала на орални секс?!

од admin
0 коментар

Васпитачица је пријављена да је наводно током боравка на Златибору од дечака тражила да је орално задовољи у купатилу

Супервештачење четворогодишњег дечака из Чачка, чији су родитељи оптужили васпитачицу В. С. (36) да га је терала на орални секс, показало је да се детету ипак не може веровати. кад је реч о овој оптужби.

Извештај који су урадили стручњаци из Београда, предат је надлежном тужиоцу.

У понедељак ће тужилац на основу свих изнесених доказа и супервештачења одлучити да ли ће против васпитачице покренути истрагу или ће сумње бити одбачене, пишу “Вечерње новости”

– Са дететом се разговарало прошле недеље и извештај је готов. Ми смо свој посао обавили, а сада је на реду тужилаштво које треба да да коначну реч – каже извор који је упућен у цео случај.

Foto-ilustracija: Profimedia

васпитачица је од почетка негирала целу причу. Затражила је чак и полиграфско тестирање да би доказала да говори истину. Најбољи полиграфиста Србије ју је испитивао сат времена и на свако питање је одговорила и прошла.

Она је суспендована и чека крај предистраге.

Полицијска управа у Чачку врло пажљиво је поступала у овом случају јер је реч о веома осетљивом предмету. Детајно су испитани и родитељи дечака.

Foto: Profimedia/Corbis

– Сматрам да су психолози, који су покренули целу причу, некомпетентни да сачине извештај о оваквом случају. Није тако брзо требало да изразе сумњу на злостављање, већ је требало да одраде свој посао и да потом случај проследе на Институт за мајку и дете, код релевантних стручњака.

Подсетимо, васпитачица је пријављена да је наводно током боравка на Златибору од дечака тражила да је орално задовољи у купатилу. Тужилаштво у Чачку је покренуло предистражни поступак.

– Били смо шокирани када нам је син испричао шта му се догодило. Дуго смо размишљали шта да радимо, али смо, пошто је исту причу поновио неколико пута, решили да случај пријавимо управи вртића и психологу, захтевајући да дете буде одатле премештено у друго обданиште. Нисмо захтевали никакву кривичну одговорност васпитачице, већ смо само тражили да дете буде одатле премештено – изјавили су тада родитељи.

Foto: Milena Đorđević

Вера Јовановић, директорка Предшколске установе “Радост”, после оптужби родитеља, удаљила је васпитачицу са посла до окончања поступка, а затим је родитељима заказала разговор код клиничког психолога и обратила се полицији.

Сумња се појавила када је дечак детаљно објаснио шта се дешавало у купатилу. Интересантно је да су родитељи пријавили васпитачицу четири недеље пошто су се деца вратила са рекреативне наставе.

Телеграф.рс / Извор: Вечерње новости

Можда ти се свиди

Оставите коментар

three × one =