Почетна » КАКАВ СЛУЧАЈ Кажњен због телефона, а нит’ вози нит’ има мобилни!

КАКАВ СЛУЧАЈ Кажњен због телефона, а нит’ вози нит’ има мобилни!

од admin
0 коментар

Винко Брдарић (69) из Сонте код Апатина платио је саобраћајну казну због телефонирања док је возио улицама Београда, где није био 40 година, откад је Џајић играо фудбал! Да буде још бизарније, Брдарић нити вози ауто, нити има мобилни телефон!

– Био сам шокиран када сам дошао да региструјем трактор. Рекли су ми да пре тога морам да платим саобраћајни прекршај од 5.000 динара који сам тобоже начинио у Београду. Тамо сам последњи пут био на фудбалској утакмици још кад је Џајић играо. Немам ни мобилни, нити возим „југо”, који се води на моју супругу, а која такође никад није возила у Београду – каже огорчено Брдарић, који је казну платио, јер је морао да вози трактор на своје њиве, а потом се заинатио да бар упозори возаче каквих све смицалица има.

У апатинској полицији су му рекли да код њих тај прекршај није евидентиран и упутили су га да позове Суд за прекршаје у Београду. И заиста, у компјутерској евиденцији стоји да је власник „југа”, који се води на његово име, презиме и матични број, а евидентиран је као прекршилац саобраћајних прописа у Београду!

– Госпођа судија је била љубазна, рекла ми је да сви подаци припадају баш мени, али да, ако желим више да сазнам о овом случају, морам да одем у Београд и тужим полицију. Шта ће то мени, када би ме пут, судски трошкови, дуготрајан поступак, адвокати и остало коштали више од тих 5.000 динара казне – јада се Винко.

Он још напомиње да је казна написана 6. марта и да он никада није добио опомену да је плати, као и да је прошле године у октобру без проблема регистровао трактор.
– Није ми криво због 5.000 динара, колико ми је криво због неправде. Једино што ми пада на памет је да је други возач направио прекршај, али да је имао неку везу, па су нашли моје податке и пребацили казну на мене – нагађа Брдарић.

 

С.П.Ш, Ало

Можда ти се свиди

Оставите коментар

three × five =