Почетна » Како је председник Гроцке слагао новинаре ТВ Прва поводом напада на колегу Јовановића (ВИДЕО)

Како је председник Гроцке слагао новинаре ТВ Прва поводом напада на колегу Јовановића (ВИДЕО)

од admin
0 коментар

Гостујући на ТВ Прва, у емисији „Јутро са Јованом и Срђаном“, председник Гроцке је на питање новинарке да ли прати протал Жиг Инфо односно да ли је читао текстове са тог портала, изјавио:

-Не ја тај портал не пратим. Повремено када изађе вест на Фејсбуку га погледам, као што изађу друге вести, изјавио је између осталога Симоновић.


Међутим, Драгољуб  Симоновић у априлу прошле године је подне тужбу Вишем суду у Београду управо због писања Жиг Инфа. У тужби која је поднета налази се и текст под називом „ЕКСКЛУЗИВНО- ДА ЛИ ВУЧИЋ ШТИТИ СИМОНОВИЋА?! Грађанин послао премијеру допис о малверзацијама у Гроцкој“, у којем је на увид јавности презентован допис тадашњем премијеру Александру Вучићу.

ТУЖБА СИМОНОВИЋА

Како је навео Симоновићев пуномоћник у тужби, све информације изнете у наведеном писму неистините су или су полуистините а објављене су искључиво у намери да се тужилац представи читаоцима као бахати политичар, који је назаконитим радњама стекао имовину како за себе тако и за чланове своје породице. Иначе, потписник овог дописа тадашњем премијеру Србије, био је Милан Јовановић наш колега чија је кућа изгорела у подметнутом пожару пре пар дана.

ДОПИС ЈОВАНОВИЋА ВУЧИЋУ

Прочитајте још о појединим текстовима који су настали Јовановићевим радом:

ОН ЈЕ ТОТАЛНО РАЗОТКРИО СИМОНОВИЋА Милан Јовановић пензионисани полицајац из Врчина, увек на задатку против криминала и лоповлука II део

ОДАКЛЕ ПАРЕ „Грочанско дедиње“ на Сребрном језеру

ШОЈИЋ ЈЕ МАЛО ДЕТЕ ЗА ОВОГ ГРОЧАНСКОГ НАПРЕДЊАКА А за лађу тунел из куће до МАРИНЕ! (ФОТО)

СНС У ГРОЦКОЈ КАО ГЕСТАПО! Да ли ћете и даље мислити да живите у цивилизованој земљи?(АУДИО И ВИДЕО)

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар

twenty − 1 =