Почетна » Каква је безбедност у Гроцкој и да ли је председник Гроцке у праву

Каква је безбедност у Гроцкој и да ли је председник Гроцке у праву

Насиље све присутније

од Жиг Инфо
0 коментар

Драган Пантелић, председник ГО Гроцка, врло често у својим излагањима помиње УКП, БИА и остале службе безбедности. Знао је и да на седници СГО Гроцка саопшти да је безбедносна ситуација у Гроцкој проблематична.

Рубрика хроника, пунила је насловне странице медија у Србији, региону и шире  вестима из Гроцке. Од краја 2018. године, због паљења куће нашем колеги, долази и до насловних страна светских медија. Пре тога, претучен је уредник Жиг инфа, починиоц и даље је непознат. Још увек је актуелна , такозвана „кланица“ из Ритопека где су почињена једна од највећих кривичних дела у историји Србије, а починиоци су уско везани за актуелну власт.

Недавно је у Врчину дошло до инцидента када је у аутобусу дошло до насилничког понашања од стране једног младића. Пребијена је жена у кинеској радњи у Винчи, а мушкарац је покушао да се убије у Лештанима.

У ноћи између 26 и 27. октобра ове године, дошло је до ватреног обрачуна, у којем је рањен Вучић М(28). Иначе, исто лице је упуцано почетком септембра ове године у Калуђерици. Од раније је познат полицији. Нема сазнања да су пронађени починиоци овог дела.

Целокупна безбедносна ситуација чини да су мештани ГО Гроцка забринути за своју безбедност, након свих ових догађаја, више него раније. Поготово, ако се узме у обзир, да су многа почињена кривична дела још увек нерешена.

 

 

ЕЖИ

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар

18 + one =