Почетна » Колувија иза решетака био побожан, а у кући имао 10 мантија

Колувија иза решетака био побожан, а у кући имао 10 мантија

од admin
0 коментар

 Већински власник фирме “Јовањица” ухапшен је новембра 2019. године са фалсификованом службеном полицијском исправом код себе. Тада је откривено да се у пластеницима на имању чији је власник налази око 649,4 килограма осушене марихуане, али и плантажа од 65.581 стабљика канабиса.

Закључно са Колувијом и Бојовићем, готово сви оптужени за случај “Јовањица” тренутно се налазе ван притвора.

Иначе, како незванично сазнајемо, Колувија се у данима пре пуштања из притвора поздравио са свим стражарима, очекујући да ће га Апелациони суд ослободити.

Током боравка у притвору Колувија је имао добро владање, а био је поприлично побожан и неколико пута дневно се у ћелији молио.

“Колико је био побожан можда најбоље говори чињеница да је приликом претреса просторија које је користио пронађено 10 мантија. Ипак, није познато за шта је користио мантије”, наводи наш саговорник.

Подсетимо, у Специјалном суду у Београду тренутно се воде два судска поступка за предмет „Јовањица“, односно случај проналаска скоро четири тоне опојне дроге на поменутом имању.

У „Јовањици 1“ суди се власнику имања Предрагу Колувији и запосленима на том газдинству, док се у „Јовањици 2“ суди, такође Колувији, али и припадницима безбедносних служби.

Иначе, већински власник фирме “Јовањица” Предраг Колувија ухапшен је новембра 2019. године са фалсификованом службеном полицијском исправом код себе. Тада је откривено да се у пластеницима на имању, чији је власник налази око 649,4 килограма осушене марихуане, али и плантажа од 65.581 стабљика канабиса.

Убрзо је у јавности процурела информација и да је ово имање добило најмање три кредита од државне Агенције за осигурање и финансирање извоза у укупном износу од 3,9 милиона евра, као и да су га у ранијим годинама обилазили бројни политички фунционери.

Тања Миловановић    Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар

fourteen − 1 =