Почетна » Комунални инспектор из Гроцке каже да се само бранио од колегинице, те је „одгурнуо по глави“

Комунални инспектор из Гроцке каже да се само бранио од колегинице, те је „одгурнуо по глави“

Комунална сага у Гроцкој се наставља

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Комунални инспектор који је у уторак 11. априла осумњичен да је ударио песницом по глави, своју колегиницу, каже да је то урадио у самоодбрани, односно да је није ударио песницом већ је само шаком „одгурнуо главу“.

Наиме, након што је Жиг инфо објавио текст „Комунални инспектор ударио колегиницу, начелница их преместила у исто радно место, нашој редакцији се јавио инспектор који је потврдио да је дошло до инцидента али, према његовим речима, све је то урађено у самоодбрани.

Гроцка: Комунални инспектор ударио колегиницу, начелница их преместила у исто радно место

  • Мене су стално малтретирали још док је био Симоновић (бивши председник ГО Гроцка, Драгољуб Симоновић, прим.аут.), намештали су ми све и свашта. Наместили су ме и за насиље у породици, али то није насиље у породици, пошто ја нисам био венчан са том женом. То је све било намештено, као и ово сада што је намештено. Колегиница ме провоцирала, провоцирала и ја сам трпео све, имам и сведоке. Навео сам ја све у изјави начелници шта је она мени све радила. И када је она мене огребала по лицу, нисам јој песницом већ сам јој шаком одгурнуо главу. Ја сам жртва већ 11. година од како је ова СНС секта на власти, каже инспектор који је учествовао у овом инциденту за Жиг инфо.

 

С друге стране, инспекторка која је учествовала у овом инциденту остаје при својој изјави да је она нападнута, и да ово није први пут да добија од дотичног инспектора претње, што ће се и доказати.

 

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Фото: Илустрација

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар